La cererea părinților, jumătate din fondul clasei a II-a C a fost destinat instrumentelor de tortură

Considerând că abuzul psihologic prelungit nu este suficient pentru a leza iremediabil dezvoltarea spirituală și intelectuală a copiilor, comitetul de părinți al clasei a II-a C de la Colegiul Național Aron Pumnul în Gură din București a decis ca jumătate din fondul clasei să fie destinat exclusiv instrumentelor de tortură fizică (nuiele, coroane de spini, curele, bâte de grosimi medii cu cuie bătute în capăt și coji de nucă pe care să se stea cu genunchii goi).

Fondul clasei, au decis părinții îngrijorați de lipsa totală de vânătăi visibile de pe copurile micuților diavoli, se va aduna la fiecare început de semestru de către șeful clasei, acesta fiind scutit de o biciuire în fața clasei pentru serviciul deosebit adus procesului educativ. Banii vor fi cheltuiți de învățătoare după cum crede aceasta de cuviință. Părinții sunt convinși că un dascăl profesionist știe mai bine de ce unelte are nevoie pentru a-i schilodi emoțional pe elevii neastâmpărați.

În deplină armonie cu învățătoarea care le-a terorizat copiii cu amenințări și invective demne de curtea unui penitenciar, părinții au fost perfect de acord că era cazul să se amplifice chinul suferit de mucoșii neascultători în timpul orelor de curs. S-a votat în unanimitate ca elevii să poată fi agresați fizic de învățătoare. Ca să nu aducă învățătoarea instrumentele de tortură de acasă, s-a decis ca jumătate din fondul clasei să fie alocat pentru cumpărarea unora noi.

Părinții grijulii au decis că neglijența de care se bucură copiii acasă trebuie completată de o schinguire mai activă a personalităților lor extrem de fragile în timpul școlii. Iar violența fizică, dublată de cea psihică, poate face minuni în acest scop.

Doamna” a fost mai mult decât entuziasmată să treacă de la jignirile pline de patos cu care și-a dezmierdat deseori clasa în trecut, copiii fiind numiți, pe rînd, javre, tâmpiți, câini, nesimțiți, proști sau jivine ce merită să fie exploatate la circ, la pedepsele de natură fizică.

Aceasta a mai recunoscut și că o gâdilă plăcut acolo jos de fiecare dată când își exercită dominația asupra unui copil de 8 ani. Iar părinții nu au nimic împotrivă, majoritatea fiind prea ocupați cu slujba pentru a mai avea timp pentru creșterea corectă a copiilor pe care i-au făcut, teoretic, din dragoste.

Foto: internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.