Județul Teleorman ignorat complet de recensământul populației

Pentru că specialiștii români n-au reușit nici până în ziua de azi să confirme existența județului Teleorman, Institutul Național de Statistică a ignorat complet presupusul județ în tentativa lor de a face un recensământ cât mai precis al populației României.

Rezultatele neconcludente ale studiului anterior i-au buimăcit și descurajat pe statisticieni, astfel că ei nu s-au mai catadicsit să încerce să angajeze și să pregătească recenzori, convinși că aceștia s-ar fi rătăcit deznădăjduiți și fără direcție în niște teritorii pustii lipsite de viață și speranță. În același timp, și-au redus unele din cheltuieli, și s-ar fi făcut chiar și mai multe economii dacă statisticienilor li s-ar fi aprobat propunerea conform căreia recensământul să vizeze doar locuitorii județelor mai răsărite ale țării, județe cool precum Bihor, Brașov, Cluj, Constanța, Prahova, Sibiu, Timiș și altele, maxim 15 în total.

Județul-fantomă va fi astfel ignorat de mult prea mediatizatul recensământ, iar dacă existența sa va fi dovedită ca fiind o certitudine, o să vrem să vedem personal dovezile, rămânând deocamdată sceptici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.