Interlop romantic, caut suflet pereche. Rog seriozitate. Și sâni mari

În unele cazuri, o poză poate face cât o mie de cuvinte, deși mie îmi place mai mult când o mie de cuvinte fac cât o mie de cuvinte. Am primit pe mail o poză care spunea nu o mie de cuvinte, ci doar câteva, și anume Nu cred mă! Nu cred! De ce? Doamne, de ce? Nu se poate! Nuuuuu !!!

Provocarea a constat în încercarea de a ajunge cât mai apoape de cele 1000 de cuvinte. Aveți mai jos poza și textul. Enjoy!

În primul rând, permiteți-mi îndrăzneala de a vă adresa un sincer Ce faci fetele? Am pus poza asta pe un site de socializare pentru că pune în valoare latura mea sociabilă, iar în fond și la urma urmei acesta e rolul rețelelor de socializare. Iar eu vă pot socializa toată noaptea, să mor dacă vă mint.

Fetelor, vă avertizez de la început că sunt un romantic incurabil. Apoi, conform normelor bunului simț, ar trebui să vă avertizez și de celelalte chestii incurabile pe care le am, dar avem timp de asta mai încolo. Dacă aveți sânii corespunzători ca mărime, vreau să zic.

În caz că nu se vede pe chipul meu, sunt un om foarte serios, atât de serios încât nu numai că nu am mai râs din clasa a treia, dar orice zâmbet mă doare la nivel fizic. Nu glumesc. Sânii mari mă bucură enorm, dar e o bucurie interioară.

Toate armele înșirate aici certifică faptul că nu sunt pus pe glume, farse sau șotii. Caut o relație serioasă, de lungă durată, genul de relație pe care doar moartea o poate destrăma, sau dacă o prind pe scorpie că mă înșală. De fapt, arsenalul înșirat aici joacă un rol dublu:
1) îi descurajează pe dușmani; și dușmanii ar trebui să știe că sunt atât de bun că pot reteza la alegere una din boașele unei musculițe de oțet în plin zbor;
2) le asigură pe donșoare că le pot oferi siguranța și liniștea necesare unui trai tihnit, exact ca un absorbant inventat de o femeie ginecolog; poate chiar o femeie ginecolog cu sânii mari, nu știu;

Întru crearea sentimentului de siguranță lucrează și postura mea încrezătoare, observați cum emit încredere de sine prin fiecare fir de păr, și dinalea am multe. Observați cu câtă eleganță împac dihitomia de obicei conflictuală pleată-chelie, puțini oameni pot face asta. Observați chitările din spate. Chiar dacă ele sunt de jucărie, nu mă deranjează titulatura de rockstar dacă vreți să mi-o aplicați. Un rockstar căruia îi plac sânii mari.

Așadar, ăsta sunt eu. Nu vreau să am nimic de ascuns, așa cum unele fete nu-și pot ascunde sânii mari. Care-mi plac. De aceea mă afișez în toată splendoarea mea, cu tot cu burtă și negi și iritația asta care mi-a apărut după epilatul brazilian de zilele trecute.

Accept orice fel de ofertă de la doamne/domnișoare posesoare de gândire verticală, modeste, sincere, călduțe sufletește, romantice, bune ca gospodine, sălbatice ca amante, atente la detalii, cu spirit de inițiativă, comunicative, flexibile și ușor intelectuale. Și cu sâni mari. 
Simțul umorului e opțional.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.