Întârziat la o orgie, un tânăr numa’ nu-și găsește locul

Ajuns cu aproximativ jumate de oră mai târziu la o orgie la care fusese invitat de niște vagi cunoștințe, un tânăr a constatat cu dezmăgire că ostilitățile începuseră fără el.

Puțin frapat de indiferența cu care fusese primit, dar și mai timid din născare, tânărul a descoperit că e oarecum greu să te integrezi armonios într-un asemnea destrăbăl organizat dacă nu te catadicsești să ajungi la timp.

A încercat inițial să intre în ritmul celor deja angrenați în majesticul csapat sex cu câteva replici amuzante care și-au ratat complet ținta. N-a insistat, considerând că a merge la o orgie pentru conversație e ca și cum ai merge la McDonald’s pentru salatele lor. Vroia ceva mai consistent.

Avea mare poftă de o aventură, pe drum își rulase zeci de scenarii în minte, seara urma să fie EPICĂ. N-a luat în considerare programul lax al mijloacelor de transport în comun. “Dacă ajungeam la timp, acum puteam fi chiar eu în mijlocul unei partide în comun”, se gândea el cu amărăciune. Își alesese și eufemismele preferate cu care ar fi povestit pățania colegilor de lucru, expresii colorate precum: a îndesa bușteanul roz, a ocupa Vagistanul, a ruina tunelul cărnos, și altele, mai mult sau mai puțin grafice.

Fire mai liniștită, era totuși hotărât să deranjeze liniștea pubică a cel puțin una dintre participante, pe care urma s-o impresioneze în special cu tehnica lui impecabilă, știut fiind faptul că stiloul lui scria mai degrabă cu Italics decât cu Bold, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Dar văzându-i pe toți ceilalți făcând pe bestiile cu 2-3 spinări, cu mai multe brațe decât un zeu hindus, ignorându-l complet și văzându-și de treaba lor precum și de treburile celorlalți, s-a descumpănit ușor.

N-avea de gând să plece neîmpăcat, dacă tot bătuse atâta drum până acolo, așa că s-a dezbrăcat și a încercat să abordeze din lateral mașinăria umană de plăceri fizice. N-a reușit prea multe, un pipăit micuț pe ici, pe colo. A masat ceva ce ar fi putut fi un sân, deși nu era sigur, și a fost mușcat de câteva ori, nu neapărat în mod plăcut.

Obosit și mâhnit din cale afară, și-a mimat finalizarea și a pornit către casă. Nimeni nu i-a sesizat plecarea.

Poza e din filmul Perfume: The Story of a Murderer (2006), luată de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.