Ierbosofii (cap.1) – Vaccin împotriva homosexualității

Dacă în Occident spui despre un om că e “pita lui Dumnezeu”, în Orient spui că e “lipia lui Allah”? Un hindus de treabă e “orezul lui Buddha”? Habar n-am ce mănâncă evreii. Diamante?

Aceiași tipi faini care spun că locul femeii e în bucătărie insistă să precizeze că, totuși, bărbații sunt cei mai buni bucătari.

Apropo de mâncare, frigăruile sunt cea mai plăcută metodă de a lua o țeapă.

Mă gândeam azi la cei care susțin că homosexualitatea e o boală și la cât de ridicoli sunt. Singurul mod de a-i combate e folosind ceva la fel de ridicol, un fel de reducere la absurd aplicată logicii. Buuun. Deci dacă homosexalitatea e boală, înseamnă că ar trebui să existe un leac împotriva ei. Un fel de vaccin antihomosexualic, să-i zicem.

Vaccinurile, simplist vorbind, sunt doze foarte mici din maladiile de care ar trebui să protejeze organismul. Pentru a te proteja de poliomielită, de exemplu, îi dai corpului un pic de poliomielită ca să-l pregătești să lupte împotriva ei. E un fel de curs de pregătire oferit sistemului imunitar. Din rațiuni pe care nu le înțeleg, dar pe care un doctor le poate explica super ușor, presupun, chestia asta chiar funcționează. E ca și cum ar trebui să te lași mușcat de un chihuaha ca să te aperi de mușcăturile de saint-bernard. Metoda nu-i teribil de intuitutivă, dar e eficientă. În fine.

Revenind la homosexualitate, un vaccin antihomosexualic ar trebui să te supună la o doză mică de homosexualism, care să educe sistemul în privința apărării împotriva dozelor mai mari de homosexualism. Deci toți cei care se tem că homosexualitatea li se va transmite prin contact vizual, argumentul lor fiind că ajunge să vezi un homosexual în acțiune ca să vrei să fii ca el, ar trebui să se inoculeze împotriva acestei boli introducându-și un penis în fund. Nu tot, doar vârful, puțin, acolo. După cum spuneam: doze mici.

sursa foto: towelroad.com

One thought on “Ierbosofii (cap.1) – Vaccin împotriva homosexualității

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.