Horrorscopul lunii Iunie
Berbec: E necesar să faci o schimbare în viața ta. Încearcă să-ți revizuiești comportamentul față de familie și colegii de muncă. În ceea ce privește orientarea ta sexuală, e mai bine să fii discret, majoritatea oamenilor fiind convinși că nu există bărbați bisexuali, ci doar homosexuali neglijenți.
Taur: Intri într-o configurație negativă care îți perturbă randamentul la locul de muncă, dar asta doar de când ai început să mănânci ceapă la micul dejun.
Gemeni: Gustul pentru aventură se reflectă și asupra sferei profesionale, dar atenție! Mercur retrogradează în zodia ta și îți poate aduce încurcături. Ai face bine să întrerupi o vreme examenele de prostată la care îți supui pacienții minori, tu fiind de fapt medic stomatolog.

Rac: Jucăușul Mercur, însuflețitorul Soare, seducătoarea Venus și înflăcăratul Marte se află toți în casa iubirii a Racului. Din păcate, pentru tine mai este loc, deci vei fi obligat și luna acesta să te autoconsolezi energic.

Leu: Ben Franklin a spus că o zi de azi face cât două de mâine. Adică o zi de azi face cât jumate de ieri. Adică orice ai face n-o să-ți fie mai bine ca înainte. Așa că ce rost are să te mai chinui? Gândește-te!
Fecioară: Te cuprinde nesiguranța în ce privește sentimentele tale și nu prea știi cum să îți exprimi trăirile fața de potențialele partenere. Sfatul astrelor este să ai încredere în destin, dar în același timp să ții minte că Dumnezeu te ajută, dar nu-ți rulează prezervativul. Destinul ți-l poți modela și singur.
Balanță: La începutul lunii vei trece prin momente de iritație maximă, după ce luna trecută ți-ai risipit întreaga agoniseală pe dansatoare exotice, convins fiind de iminența apocalipsei. Prietenii adevărați vor fi alături de tine și astfel vei trece mai ușor peste momentele grele. În octombrie, la următoarea apocalipsă, încearcă să nu le mai testezi devotamentul față de tine.
Scorpion: Funcționezi foarte bine din punct de vedere mintal, chiar dacă pe plan fizic cocoașa începe să fie tot mai supărătoare. Nu lasa fruntea să-ți fie întunecată de gânduri sumbre, dar nici nu îți face iluzii cu privire la o Esmeraldă proprie.
Săgetător: Neînțelegerile sunt la ordinea zilei și au de-a face cu felul în care te privești tu, dar și imaginea pe care-o afișezi celor din jur. Negrul slăbește, dar nu face minuni. Și nu face bine tensiunii să te superi pe absolut fiecare domn care te întreabă dacă te-a durut când te-ai izbit de Titanic.
Capricorn: Pe plan sentimental luna va decurge binișor, în cazul în care ești implicat într-o relație. În caz contrar, luna va decurge excelent. Cine a spus că e rău cu rău, dar mai rău fără rău, sigur nu a fost încurcat niciodată cu o olteancă. E mai bine fără rău.
Vărsător: Fiind ocolit în mod elegant de sfârșitul lumii, vei vedea că mijlocul lunii e prielnic, în sfârșit, pentru noi începuturi, iar începutul lunii te va prinde în mijlocul finalizării unor demersuri începute mai demult. Într-o asemenea confuzie, vei observa că mai multe zile de vineri se vor duce pe apa sâmbetei și nu vei mai avea nici o duminică liniștită timp de mai multe luni.
Pești: Contextul astral vă permite ție și partenerului tău să purtați ACEA conversație pe care ați tot amânat-o. Nu va fi ceva drastic, dar va clarifica lucrurile și va face loc unei comunicări mai bune după ce tu îl vei convinge pe el să te ajute să-ți fixezi hamul strap-on și să primească ceea ce merită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.