Horrorscop luna septembrie (2012)

Fecioară: Te simți neliniștit în special în privința carierei. S-ar putea să fii lucrat prea mult în ultima vreme și pur și simplu simți efectele stresului. Ți-ar prinde bine puțin timp liber. Chiar și interimar, n-a zis nimeni că e ușor să fii președinte. 
Balanță: Pe plan sentimental lucrurile nu evoluează exact așa cum sperai. De la partenerul de suflet îți dorești mai nou doar trupul, chestie care poate naște unele complicații. Exemplu de complicație: o posibilă naștere a unui copil.

Scorpion: Începi luna cu o îmbunătățire a situației profesionale, dar totul se va duce de rîpă când îți îmbraci fiica într-o rochie de mireasă de mii de euro și o plimbi prin fața milioanelor de oameni la care le-ai tăiat salariile și pensiile.

Săgetător: Vei cunoaște pe cineva nou, fie la serviciu, fie acasă. Fii deschis și receptiv și vei descoperi că aveți foarte multe în comun. Acesta este doar unul din numeroasele beneficii ale bolii Alzheimer – cunoști pe cineva nou în fiecare zi.

Capricorn: La muncă ești pus pe treburi mari. Asta e, și spălatul veceurilor e o meserie.

Vărsător: Un proiect mai vechi ar putea fi pus în practică, dar doar după ce vei descoperi exact cît de ușor se poate fura un bancomat.

Pești: Luna aceasta vei încerca o gamă variată de sentimente, cel mai predominant dintre ele fiind mahmureala. Din punctul de vedere al carierei se poate spune că vei avea o lună plină. Plină de dezamăgiri.

Berbec: Te vei implica în foarte multe activități, unele mai dubioase decît altele, lucru care își va dăuna în mod serios. Cei care te vor sprijini cel mai mult vor fi colegii, cîte trei dintre ei de fiecare parte a coșciugului.

Taur: Vei avea o agendă încărcată luna asta. Simțul posesiunii și dorința de a-ți afirma autoritatea îți pot aduce neplăceri în relația cu persoana iubită. Neplăcerile se vor intensifica după ce poliția află că ți-ai sechestrat în beci persoana iubită, hrănind-o doar în schimbul favorurilor sexuale.

Gemeni: Nu este momentul oportun să faci schimbări majore în viața ta sentimentală. La salariul tău actual, chiar nu-ți permiți un vibrator mai scump.

Rac: Este o zi bună să-ți urmezi instinctul creator. Aspectul planetar îți mărește puterea de concentrare și înțelegere. Noua carieră de blogger e mai puțin stresantă decît cea veche, plus că șansele de a te împușca din nou în gît sunt infime, grație vigilenței paznicilor.

Leu: Dispui de multă tenacitate și putere de muncă și vei face o bună impresie superiorilor ierarhici. Bulibașa va fi foarte mîndru de tine. Din păcate, înainte să te bucuri de aprecierea lui, autoritățile franceze vă vor destrăma tabăra și vă vor trimite acasă cu avionul. 

. . .
. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.