Horoscopul lunii octombrie


Scorpion: Vrei să te implici în activități noi și interesante și râvnești la o perspectivă proaspătă și o schimbare a rutinei. Dobândești un sentiment puternic al originii și apartenenței după ce ești înjurat temeinic de cei 2000 de oameni ai căror fabrică tocmai ai închis-o.

Săgetător: Te vei implica în activități cât mai diverse și te vei izbi de diferite obstacole. Din fericire, perseverența de care dispui te va ajuta să te descurci și să-ți îndeplinești visul de a construi un lansator de pisici, deși nu ești sigur care ar fi utilitatea practică a acestei invenții.
Capricorn: Saturn în casa muncii îți pune în spate multe responsabilități. Mediul de lucru devine mai tensionat luna aceasta după ce te implici într-o aventură romantică cu femeia de servici. Pe de altă parte, podeaua lucește, biroul miroase mereu a Pronto și simpla vedere a unui mop îți provoacă erecții, ceea ce poate fi foarte convenabil uneori.
Vărsător: Martele în tranzit este în aspect nefavorabil cu Jupiter în astrograma acestei luni. Cu toate acestea ești predispus la un optimism excesiv și un comportament curajos, moment prielnic pentru a prezenta lumii alter ego-ul tău justițiar. Mai rămâne doar găsirea unui nume puțin mai impunător decât Super Lăcătușul Mecanic.

Pești: Sub torida conjuncție Venus – Saturn, luna octombrie ar putea fi prielnică escapadelor amoroase, deci e posibil să poți scăpa de clișeul de a fi un informatician virgin de aproape 40 de ani. N-ar trebui totuși să pui mare preț pe această predicție, aceleași astre fiind cele care au spus că asta avea să fie vara ta norocoasă.
Berbec: Luna lui Brumărel îți va servi o lecție usturătoare despre subtilități și atenția la detalii când vei afla diferența dintre un ménage à trois bun și unul rău. Cel bun este atunci când tu ești făcut sandwich între două femei dornice de distracție, cel rău fiind atunci când tu ai ajutat un amic să-ți satisfacă prietena, aportul tău fiind minimal.
Taur: Este o perioadă excelentă pentru decizii, planuri și muncă mentală. Mintea ta este mai ageră și mai alertă decât în mod normal. Ești mult mai capabil să faci diferența dintre fapte și ficțiune, tocmai de aceea vei fi atât de întristat să afli că nu se acordă un premiu Nobel pentru blogging.
Gemeni: Dragostea și căsnicia par să fie singurele tale preocupări luna asta dar e păcat că în cazul tău cele două se exclud reciproc și astfel ai mai mult de lucru. Cariera e în plină floare luna asta, taman când restul naturii e pe moarte.
Rac: Se spune că norocul și-l face omul cu mâna lui, lucru valabil pentru tine și în cazul sexului. Stresul cauzat de job ar putea să-ți aducă neplăceri, iar cineva e foarte posibil să te întrebe de 21 ori “Ce e asta?” arătând către ultimul tău raport, iubindu-te tot mai puțin cu fiecare răspuns retard pe care îl dai.
Leu: Ți se exacerbează aversiunea față de începuturi, de aceea zilele de luni îți sunt antipatice și nu vei fi deloc productiv. Lipsa chefului și a poftei de viață se pot extinde în asemenea măsură încât să te afecteze și în zilele de joi, duminică, marți, sâmbătă, miercuri și vineri.
Fecioară: Soarele va lumina și va încălzi casa dragostei, așa că e posibil să apară mai multe oportunități romantice. Însă oricât de deschis ai fi la aventuri, astrele simt că trebuie să-ți reamintească faptul că majoritatea fetelor nu au un măr al lui Adam, după cum ai aflat în mod neplăcut ultima dată când ai fost în club.
Balanță: Imaginația ta e foarte activă în acestă perioadă și e posibil să poți să ajungi la o înțelegere spirituală unică asupra universului . Perioada ta de sensibilitate psihică asociată cu percepțiile extrasenzoriale este prielnică creativității, dar neprielnică pentru carieră, fiind aproape imposibil pentru un președinte bolnav de schizofrienie să fie luat în serios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.