Horoscopul lunii iulie

Berbec: Debutul lunii va fi marcat de turbulențe puternice ale dinamicii de cuplu, pentru că nu există un mod destul de delicat de a-i sugera partenerei să-și epileze părul din jurul sfârcurilor.


Taur: Urmează o perioadă în care înveți să îmbini plăcutul cu necesarul, după ce afli că dependența de shopping poate fi potolită și prin intermediul second hand-urilor.

Gemeni: Sănătatea va începe să îți joace feste, dar prezența grețurilor matinale nu înseamnă că ai devenit alergic la trezitul de dimineață.

Rac: Pe plan sentimental, dovedești un simț al proprietății exagerat față de partener. Nu mai încerca însă să forțezi evenimentele, violul e o treabă foarte serioasă.


Leu: Astrele nu au reușit să identifice vreo predicție semnificativă pentru luna acesta, dar s-au gândit că ar fi nepoliticos să nu zică nimic și să te ignore, așa cum face mai toată lumea care te cunoaște.

Fecioară: Vor ieși la iveală unele detalii mai neplăcute ale unei acțiuni trecute. Vei învăța să apreciezi mult mai mult acționarea corectă la timpul potrivit, acum fiind practic imposibil să avortezi un băiețel de 6 ani.

Balanță: Luna asta va trebui să fii foarte atent la cheltuieli pentru că există riscul de dezechilibrare a bugetului. Ca fapt divers, stelele îți pot spune că pufuleții pot fi o excelentă sursă de fibre, eugeniile au revenit la modă, pasta de dinți e doar un moft și hainele vechi acum se numesc vintage.

Scorpion: Ceea ce vă caracterizează luna acesta este echilibrul interior, dobândit după ce  veți ajunge să vă vindeți fiecare organ din care aveți 2 exemplare.

Săgetător:  Luna acesta ar fi indicat să vă antrenați puțin procesele intelectuale, în special cele matematice, ca să scăpați de confuzia parvenită odată cu consumarea primei nopți de dragoste cu un văr de-al doilea.

Capricorn:  Cuadratura Soarelui cu Saturn poate genera diferite neînțelegeri, pe motiv că nimeni nu prea știe ce dracu e o cuadratură. Luna asta ar fi bine să nu te bazezi pe promisiuni, iar despre forțele proprii nici nu poate fi vorba.

Vărsător: Iulie va fi o lună destul de solicitantă pe plan emoțional, începi să ai serioase frământări legate de modul în care le vei explica colegilor de școală că barza era probabil beată când te-a adus unui cuplu format din doi bărbați.

Pești: Ai avea nevoie de mai mulți bani luna acesta iar șansa de va ajuta în mare măsură, oferindu-ți corpul unui model de lenjerie intimă, flexibilitatea morală a unui sociopat precum și o grămadă de timp liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.