Funcționarul pubic

Știrile ProTV-ului sunt plăcerea mea vinovată. Mă amuză nespus cum pot ei să stoarcă senzaționalul din piatră seacă, să scoată din context și să jongleze cu informațiile neinteresante pentru a face din ele vedete pentru cel puțin o zi întreagă, pornind de la matinal, trecând prin știrile zilei, finalizând apoteotic cu cele de la ora 7 și dispărând apoi misterios în noapte.

Săptămâna trecută “jurnaliștii” amploaiați de Sârbu au exploatat știrea privind implanturile pe bază de silicon din Franța vreme de mai multe zile, de fiecare dată afișând mândru pe ecran inspecții mamare făcute corespunzător, conform deontologiei profesionale doftoricești, dar și perechi aleatoare de sâni aflate în plin proces de bronzare pe varii coaste de azur. N-am reținut nici o informație prețioasă și încă nu știu dacă e sigur sau nu să-mi mai fac implanturi în Hexagon, dar m-am simțit bine și asta e tot ce contează. Le mulțumesc pe acestă cale. Jos pălăria! Și nu cobor pălăria doar ca să-mi maschez erecția, o fac din respect. Pe cuvânt vă spun!

Sursa photo: stirileprotv.ro

Bănuiesc, pentru că nu am probe concrete, că postul de televiziune pacheprotopopean are un angajat special desemnat a cărui principală preocupare este găsirea și mai ales forțarea conexiunilor prin care să i se permită să flendure pe stică cât mai multe perechi de podoabe toracale feminine. Și băiatul se descurcă de minune. Bun băiat!

Iar atunci când subiectele chiar nu-i permit în nici un fel apropierea de decolteu (noah, mai ia și senzaționalul o vacanță binemeritată după ce e siluit un an întreg) el se avântă într-un detectivism demn de un serial american. Altfel nu-mi explic cum a dat peste funcționara posibil moldoveancă ce a ales să-și suplimenteze remunerația de bugetar dezvelindu-și nurii & co. chat-uind erotic și mai ales eroic, în timpul programului.

Sute de vizitatori i-au aplaudat monopalmar* dezinhibarea și i-au admirat openmindedness-ul. Într-o vreme în care abia reușești să convingi o casieriță acrită să-ți ia banii pentru plata vreunei utilități și nu poți avea absolut nici o bază în instituțiile statului, iată că o biată funcționară se dedică trup și suflet, dar mai ales trup, pentru fericirea oricât de efemeră a alegătorilor. Singurul neajuns ar fi că nu este vorba de consătenii săi, vizitatorii plătitori fiind majoritatea străini.

Așa că sfatul meu pentru distinsa “funcționară pubică” ar fi să găsească o modalitate să cimenteze o relație solidă, fermă, tumefiată chiar, și cu proprii alegători, să încurajeze economia și dezvoltarea locală, pentru că având asemenea calități, un post de ministru nu i-ar fi deloc inaccesibil, ba dimpotrivă. Ministru al turismului, să zicem… prin absurd.

*monopalmar = cu o singură mână, dacă înțelegi ce vreau să spun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.