Fraților, e groasă!

De fapt, nu prea e. Nici groasă, nici lungă, conform unui studiu citat de Mediafax aici și preluat de pe targetmap.com. Site-ul respectiv a făcut 2 hărți: una a mărimilor medii a sânilor din lume (apropos, cum fac să mă înscriu și eu ca cercetător într-un studiu din acesta?) și încă una a lungimilor medii a penisurilor în lume. Și chiar dacă pentru România situația e colorată în roz, asta nu e deloc un un lucru bun, pentru că reprezintă o lungime medie de 12,73cm a penisului mioritic. Ocazie cu care am aflat cu toții motivul pentru care sunt atâtea mașini scumpe pe străzi la noi – chiar e nevoie de ele. Cum altfel să compensezi?

click pe poză pentru a o mări
(din păcate chestia asta funcționează doar cu pozele)


Chiar dacă știu (sau măcar încerc să mă autoconving) că nu contează atât de mult mărimea ciocanului, ci iscusința tâmplarului, sunt puțin mirat. Ce dracu, nu mai sunt ciobani la noi în țară? Parcă ei erau legen – așteaptă… – dari în acestă privință. Să fi fost Terente doar o anomalie?

Și ceea ce e și mai dureros e că suntem devansați clar de toți vecinii, mai ales de unguri, cu o medie de 16,51cm. Și atunci de ce mai face Csibi Barna ăla p*la mare cu autonomia lui?

Deci fetelor, dacă ieșiți azi în oraș și vedeți că unii bărbați vă evită privirile, că mormăie derutați pe străzi albastre, că se retrag la toaletă să plângă, că nu mai au aceeași tărie în glas sau poftă de mâncare, că par să aibe spiritul frânt și iluziile spulberate, să știți că există un concept numit pity fuck. Au făcut atât de multe pentru voi, e momentul să întoarceți afectiv “obrajii” și să le restaurați puțin mândria. Cine știe? S-ar putea chiar să vă cadă bine. Am auzit (deși nu bag mâna în foc) că sexul poate fi chiar plăcut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.