Fizicienii romîni folosesc laserul de la Măgurele ca să deseneze un penis pe lună

La doar cîteva zile după inaugurarea super-laserului din localitatea Măgurele, cel mai mare și mai puternic laser din Europa este folosit de către romîni într-un mod mai puțin obișnuit, chiar neortodox ar spune unii. Fizicienii măgureleni (măgurelieni?) au reușit performanța nemaiîntîlnită dar și nemaipomenită de a desena forma unui penis pe suprafața lunii, ajutîndu-se de poziția a două cratere pre-existente, care le-au sugerat imaginea unor testicule și le-au dat ideea pentru acest desen.

Pentru că nu au existat bani destui pentru a aduce profesioniști care să utilizeze laserul la capacitatea lui maximă, transformîndu-l într-un accelerator de particule improvizat dar eficient, cu ajutorul căruia să se descopere secretele fizicii cuantice și ale universului în care trăim, cercetătorii romînii au făcut singurul lucru pe care au fost în stare să și-l imagineze cu acest aparat incredibil de puternic și inimaginabil de scump: au desenat un penis pe lună.
Figura, formată din două linii lungi, una scurtă de tot și un cerc, imită în mod minimalist-stilizat forma unui penis uman, fiind undeva la limita obscenității. Sau cel puțin așa susțin creatorii lui, care nu văd nimic vulgar în isprava lor. Ba chiar ar fi vrut să aibă în echipa lor și pe cineva cu valențe artistice care să adauge niște vene și vinișoare pe tija penisului și să facă prepuțul mai veridic.
Penisul s-a impus de la sine după ce echipa de cercetători nu s-a putut hotărî asupra mesajului care să fie scris pe lună. În timp ce unul din tehnicieni ar fi vrut să scrie Jos Voyo.ro, altul era convins că mesajul Elodia președinte ar fi fost al dracului de amuzant, în timp ce al treilea ar fi dorit să deseneze o cruce imensă cu mesajul Pocăiț-ivă! Așa că soluția de compromis a fost, după cum bine se poate vedea chiar și cu un binoclu neprofesionist de oriunde de pe lume, un penis.

Cercetătorii romîni se declară ai dracului de mîndri de opera lor și spun că la momentul de față lucrează la calibrarea laserului și efectuarea calculelor vectoriale necesare pentru a putea scrie pe suprafața planetei Marte mesajul Mue Dinamo! Mesaj cu care, cred ei, foarte multă lume va rezona.
. . .
. .
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.