Filmele din seria “Singur Acasă” ajută PSD-ul

Fapt: Pentru al multelea an la rând, ProTV va difuza filmele din seria “Singur acasă”. Pentru al multelea an la rând, filmele vor avea un rating ridicol de mare.

Fapt: Aproape o sută de mii de copii au părinții plecați în străinătate pentru a căuta un trai mai bun.

Teorie: Filmele din seria “Singur acasă” fac jocul PSD-ului.

Demonstrație:

Motivele pentru care mulți români aleg să muncească în străinătate sunt strâns legate de incompetența și reaua voință a celor care ar trebui să le asigure condiții decente în România. N-o spun eu, o spune un studiu.

În ultimii ani, conducerea țării a aparținut în mare parte PSD-ului. Oamenii pe care PSD i-a dezamăgit pleacă din țară. Există, așadar, o corelație directă între PSD și numărul românilor care au emigrat, lăsându-și copiii singuri acasă sau în grija bunicilor cu bărbi albe și lopeți mari de zăpadă.

Filmele din seria “Singur acasă” sunt despre copii care se descurcă în condiții vitrege. Părăsiți de părinți, copilașii își poartă singuri de grijă și reușesc să țină piept hoților în moduri extrem de inventive.

Morala deloc subtilă a filmelor e că cei mici nu au nevoie de părinți pentru a se descurca. Copiii sunt creativi și autosuficienți și pregătiți să lupte împotriva hoților. Deci părinții, mai ales cei supărați pe PSD de care am pomenit mai sus, pot liniștiți să-și lase odraslele singure acasă și să plece în Italia să facă bani. Pe care apoi să-i trimită în țară, unde PSD poate să-i impoziteze.

Voluntar sau nu, “Singur acasă” ajută PSD-ul pentru că îi convinge pe oamenii supărați pe PSD să plece din țară, arătându-le că micuții se pot îngriji singuri. Din diaspora se votează mai greu. Deci “Singur acasă” înseamnă într-un fel mai puține voturi împotriva PSD.

q.e.d.

Sursa foto: Home Alone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.