Fanclub Voltaj desființat după ce membrul său e nevoit să se angajeze

Deși weekendul ar trebui să fie o perioadă de completă relaxare și deconectare de grijile și neajunsurile vieții cotidiene, cu imensă mâhnire și regret trebuie anunțat faptul că încă unul din puținele fanclub-uri ale trupei Voltaj a încetat din activitate, după ce membrul său și-a găsit în sfârșit un loc de muncă.

La mai bine 3 ani de la terminarea facultății, timp în care s-a ocupat intens de fanclubul său, fiind casnic cu normă întreagă în casa părinților, Haisu Laviniu și-a găsit un loc de muncă și se pare că acesta îi va consuma timpul în acemenea măsură încât nu va mai avea nici un fel de timp să se ocupe de fanclubul său.

Sursa mai multor bucurii și împliniri decât își poate el aminti, trupa Voltaj i-a fost alături și la bine și la rău, mai ales la vârsta de 20 de ani, vârstă marcată pe veci de lipsa grijilor și a banilor. Piesa Hai sus a fost și va rămâne imnul lui personal datorită asemănării izbitoare cu numele lui de familie, dar și datorită mesajului ei pozitiv, înălțător, optimist, a poeziei sublime a versurilor și a incorporării elegante a cuvâtului bengos.


Atâta timp cât nu se poate dedica trup și suflet întru întreținerea fanclubului, ocupat cu noul său servici dar și cu un timid interes de natură amoroasă față de vecina de la cinci, cel mai onorabil lucru ar fi așadar închiderea lui oficială, cu mețiunea că în sufletul său trupa Voltaj va ocupa mereu un loc special. Topul afecțiunilor sale arată la momentul de față în felul următor: mama, trupa Voltaj, Farmville, Poli Timișoara, tata, World of Warcraft, țigările slim, berea Redd’s, etc.

———-
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.