Există semne clare că economia își va reveni

Dovada indubitabilă a unui viitor mai bun

Întreaga comunitate de afaceri din România a fost cuprinsă de un freamăt involuntar odată cu apariția unor indicii care prevestesc o nesperată creștere economică.

Deși nici o informație nu a fost dezvăluită în mod oficial, surse din interior ne-au confirmat că entuzismul nou dobândit al factorilor de decizie din înaltele foruri economice are o bază solidă, palpabilă.

O serie de evenimente imprevizibile s-au pus în mișcare în așa manieră încât să dea speranță economiștilor, să-i asigure că încă nu e totul pierdut, că se mai poate face ceva înspre o eventuală îmbunătățire per ensemble a nivelului de trai.

Chiar și așa, informația pare prea bună pentru a putea fi adevărată, astfel încât mulți dintre cei care au avut de-a face cu probele concrete (poza de mai sus) ce anunță un posibil boom economic preferă să afișeze un optimism precaut, să nu pună carul înaintea cailor, să nu spună Hop! înainte de-a sări gardul, să nu frigă un pește pe care încă nu l-au prins, să nu numere bobocii înainte de a fi clociți și, mai ales, să nu se refugieze în clișee lingvistice.

În caz că va fi confirmată, vestea va bucura milioane de oameni necăjiți, unii din ei chiar mai disperați decât băiatul ăla enervant din Maximia cu blonda lui cu tot.

O amplă investigație este în derulare la momentul de față.

Sursa pozei aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.