E vina codurilor că au fost violate, că prea erau formulate provocator

Coaliția de violare a codurilor penale s-a apărat în fața acuzațiilor venite din partea protestatarilor din stradă motivând că e vina codurilor că au fost abuzate, pentru că prea umblau despuiate, erau formulate provocator, deschise interpretărilor și aparent dornice de a fi batjocorite.

“Dacă nu voiau să le penetrăm adânc cu amendamentele noastre erecte, de ce se tot fâțâiau prin fața noastră arătându-și punctele vulnerabile și făcându-ne în ciudă?” a întrebat retoric unul dintre violatori, din spatele jandarmilor care-l apărau.

“Ele au început primele, când ne-au tot făcut cu ochiul și ne-au șoptit despre cum ne-ar pedepsi cu executare. Era evident că urma să ne băgăm pula în ele, doar nu era să răspundem pentru faptele noastre, ca niște săraci” a completat un alt infractor penal.

“N-aș fi reușit de unul singur. Doar alături de băieții mei am avut curaj să mă arunc în așa ceva. Nu puteam să le violăm pe rând, trebuia să le violăm toți odată” a declarat pentru presă (inclusiv pentru acele posturi care nu slujesc partidul) un violator uns cu toate alifiile (printre care și mir).

Codurile penale, încă pline de vânâtăi, nu au dorit să facă declarații, de frică să nu fie atacate din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.