E ok să bați copiii altora, dar o singură dată

Magistratul de la Judecatoria sectorului 5 care a decis ca directoarea filmata cum abuzeaza trei copii poate fi cercetata in libertate. Mai mult acelasi judecator sustine ca anchetatorii ”nu au probe care sa ateste ca faptele au avut continuitate” si, potrivit lui: ”o corectie izolata aplicata minorului nu e considerata fapta penala”. (stirileprotv.ro)

Minunat! Deci dacă l-a bătut o singură dată e în regulă, că faptele n-au avut continuitate. Probabil că dacă-l omora cu bătaia, îl omora o singură dată și nu se putea atesta continuitatea. Pare corect! Și apropo de regulă, dacă eu o violez pe respectiva directoare – vorbind absolut ipotetic, că nu m-aș atinge eu de așa ceva nici cu un penis găsit pe jos -, legea ar trebui să fie la fel de laxă, pentru că faptele nu vor avea continuitate. În fond, nu o violez decît o singură dată, ca un gentleman. Să-i zicem “futație izolată”, ca să respectăm jargonul juridic.

“Organele de urmarire penala nu au demonstrat nici producerea urmarii faptelor imputate, respectiv punerea in primejdie grava a dezvoltarii fizice, psihice sau morale a minorilor. Cu privire la acest aspect, judecatorul constata ca probatoriul administrat este insuficient si contradictoriu.” (extras din aceeași știre)

O să o am o grijă deosebită să nu-i pun în primejdie dezvoltarea fizică (pentru că e dezvoltată deja), fiind liniștit deoarece pe partea psihică sau morală oricum nu mai am ce vătăma (ce să mai strici la o femeie care crede că-i ok să bați sălbatic copiii pe care ești încredințat să-i educi?). Cu privire la acest aspect, futaiul administrat va fi suficient și non-contradictoriu.

Precedentul s-a creat. Agresăm, dar izolat. Merit să fiu bătut pentru rima asta. Oricum, mulțumim magistratului de la judecătoria sectorului 5 care a luat această decizie îndrăzneață. De acum știm cum să batem copiii altora. Cu toții sîntem copiii cuiva, deci limita e cerul cînd vina vorba de “corecții” care nu-s considerate fapte penale.

Eu am pomenit de un presupus viol deoarece și ce a făcut “educatoarea” tot viol se numește. Viol de încredere, adică un viol metaforic, dar nu mai puțin grav decît unul non-metaforic. Viol corecțional, departe de-a fi penal. Încă o rimă stupidă! Așa ceva nu se mai poate, mă duc să-mi aplic o corecție fizică izolată.

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.