Dragnea are bula mică

Evenimentele ultimelor zile au demonstrat un singur lucru: Dragnea are bula mică.

Acesta este și principalul motiv al organizării mitingului de sâmbătă: omul a dorit să compenseze pentru dimensiunea rizibilă a bulei sale. Pentru a-și supralicita potența, șeful partidului aflat la putere a făcut în așa fel încât cei din mulțime să arate, de departe, a spermatozoizi.

Mesajul transmis era evident: am cu ce, mă! Din păcate, mitingul a fost unul lipsit de vigoare, terminându-se fără finalizarea spectaculoasă pe care o așteptau mulți susținători ai bătrânului lup de mare.

Liderul Suprem al PSD a dorit să fie impresionant în offline pentru a distrage atenția de la bula extraordinar de mică cu care trebuie să se descurce în online. Nu a reușit.

Privindu-și dragonul cu batic cum pică sub sulița rece a hipsterimii, bula lui Dragnea a devenit și mai flască. A zvâcnit ușor, cu o tentativă de fake news sincron care s-a interruptus relativ rapid, și s-a retras rușinată. Eșecul lui Gabi cea cu venin-ncoa e și eșecul lui. Fuga ei din Facebook e și fuga lui. Bula i s-a făcut și mai mică, ajungând la dimensiunile unui biet clicktoris.

În termeni obiectivi, chiar și într-o zi bună, Dragnea are bula mai mică decât majoritatea vloggerilor de 14 ani. Măsurat corect, de la bază, reach-ul lui bleg are de zeci de ori mai puțină putere de influență decât orice grup de mămici de pe Facebook. Am văzut comunități de schimburi de cărți sau împerecheat câini care se pot lăuda cu bule mai mari, mai mobile și mai profitabile decât a lui Dragnea. După desfășurările de forțe ale ultimelor zile, bula lui Dragnea nu e doar minusculă, ci și inutilă.

Eforturile lui impotente de a stârni reacții în online sunt greu de privit. E ca și cum ai aștepta să crească un aluat în care n-ai avut de unde să pui drojdie. E ca și cum te-ai uita la un film porno blocat în faza de dialog premergător acțiunii. E trist.

Dragnea are o bulă mică și tristă.

Sursa foto: realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.