Dovada clară că PSD e cam gata

Și s-a pornit cucoana Viorica în turneu prin țară ca să-și promoveze cel mai recent LP sau ceva și lucrurile nu au decurs deloc așa cum și-au imaginat dresorii ei. La Cluj au alergat-o cei mai comozi dintre pământeni, la Suceava s-a crezut în Hunedoara, iar în Sălaj a fost confuză pentru că acolo nici nu prea ai încotro decât să fii confuz cu privire la existența și rațiunea județului. În plus, la ea “confuz” e setare din fabrică.

Dăncilă Prepeleac a vrut să vază și Timișoara, dar s-a temut de protestatari și ales s-o dea cu muntă și să meargă într-o comună de lângă, la Giarmata. Vrând să scape de dracu’, a dat de antrenorul lui de fitness, pentru că a fost huiduită și acolo, de localnicii giarmăteni. Iar una dintre căile prin care oamenii s-au mobilizat ca să-i ureze un sincer și călduros ”Huo!” a fost un grup de mămici. Știu din surse sigure, din interior.

Dacă ar fi fost să mă întrebi zilele trecute care este opusul implicării politice aș fi zis, jurând cu mâna pe buric, că un grup de mămici este cel mai nepolitic lucru la care mă pot gândi. În general, pe acele grupuri nu se discută decât despre ce ulei esențial trebuie folosit pentru copiii care sughit doar în reprize de trei sau despre cum să alungi spiritele rele înfășurându-ți picioarele în foi de varză. Sau despre alte chestii infantile, unele mai utile decât altele, în fine. În nici un caz nu se discută politică. Sau nu se discuta, până la apariția Dăncilei.

Iar asta mă face să cred că nu mai există oraș sau comună din țara asta în care pesedeul să nu provoace răbufniri frustrate, chiar și din partea unor grupări închise și autosuficiente precum grupurile online de mămici. Deci, e cam gata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.