Deux piece-ul roz e noul costum de pușcăriaș

Elena Gabriela Udrea, această Piți de Pleșcoi transformată într-o Sailor Moon de Strehaia prin puterea părților ei fătătoare, a vrut să ne fie președinte. În ciuda faptului că arată ca și cum mereu s-ar îmbrăca doar în ciuda politicii sau, în cel mai bun caz, arată ca un bărbat ce poartă haine de pițipoancă doar ca să stoarcă niște rîsete ieftine, femeia asta a reușit performanța de a se lua în serios într-un asemenea hal încît a avut pretenția ca și noi s-o luăm în serios. Ceea ce, să fim serioși, e destul de greu în condițiile în care arată ca o nășică provincială scăpată la cumpărături în mall.

A mîncat mici și cîrnăciori cu toți triștii și toți tiriștii prin cele mai obscure parcări și bodegi în speranța că poate-poate așa o votează fraierimea al cărei miros de sărăcie și-l spală din nări anual revelionînd în Maldive. Așa a înțeles ea că atrage oamenii de partea ei, băgîndu-și cît mai multă carne în gură și/sau afișîndu-și carnea dezosată prin tabloide. Chestie care care funcționează doar la nivel micro, exemple fiind divorțul deosebit de profitabil și susținerea tîmpă pe care i-a acordat-o președintele.

A încercat să atragă simpatia electoratului apărînd la emisiuni mondene, adică exact în locul în care decența și bunul-simț se duc să moară în chinuri teribile, și a folosit în campanie cel mai sexual slogan pe care-l putea screme o casnică nefericită: “Bună pentru Romînia”. Și aș mai spune ceva și despre bretonul ăla oribil, dar mă abțin, poate că-l ține acolo doar ca să-și acopere urmele de curea din frunte, chestie pe care o înțeleg perfect. Se știe că politica e o curvă.

Elena Gabriela Udrea are, conform propriului site, o prolifică activitate științifică ce constă în cinci lucrări și articole în domeniul globalizării și geopoliticii. Pe care le-a scris (la 4 dintre ele e doar coautor, by the way) probabil în timp ce-și alegea cel mai potrivit bikini cu print animal cu care să-și pună în valoare platforma politică.

Motto-ul site-ului elenaudrea.ro e “Omnia mea mecum porto”, adică “tot ceea ce am duc cu mine”. Sînt aproape singur că în închisoare nu-i așa, nu poți să duci cu tine tot ce ai decît dacă cele mai de preț lucruri ale tale sînt propriul corp, un trening și niște schimburi de lenjerie intimă.

Azi, 29 ianuarie 2015, Elena Udrea a fost dusă cu mandat la DNA, acuzată de spălare de bani și fals în declarația de avere. Procurorii au bănuit ceva necurat cînd au observat că Nuți a cheltuit mult mai mulți bani decît a cîștigat din muncă cintită. Nu știu dacă e vinovată sau nu de complicitate într-unul dintre cele mai mari furturi organizate ale ultimilor ani, e treaba justiției. Nu știu nici dacă anul acesta se poartă dungile, oricum blondul se asortează aproape cu orice.

Știu doar că Elena e genul de femeie care nu ar pune niciodată mîna să spele ceva. Nici măcar bani. Ce, vreți să-și strice unghiile?

Elena Udrea își afișează în această poză principalele atuuri politice, stîngul și dreptul 

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.