Despre raportul dinți / gingie al Loredanei

Trebuie menționat faptul că atunci când fac referire la raportul dinți / gingie este vorba despre partea vizibilă din gingie care se observă în timpul zâmbetelor mai largi.

Gingia poate fi oricât de mare, dar dacă e acoperită de o buză pe măsură atunci totul e în regulă. În cazul Loredanei nu e în regulă, ba chiar e departe de a fi în regulă. Asta pentru că în unele momente, cum e cel surprins în poză, raportul dinți / gingie tinde a fi subunitar. Iar efectul e ansamblu e unul câh.

După cum se poate vedea în poza de mai jos, în cazurile în care dinții se află într-o minoritate față de gingie în ceea ce privește suprafața ocupată rezultatul este inestetic, oricât de bine s-ar distra calul respectiv, care oricum nu e atât de superficial să pună mare accent pe aspectul exterior.

Se poate specula pe marginea faptului că dinții Loredanei s-au tocit din cauza scârșnitului constant care o apucă atunci când vede cum Madonna o tot copiază. Sau poate i s-au lăsat gingiile așa cum am auzit eu că se poate întâmpla cu alte chestii care se lasă la femei după o anumită vârstă. Sânii. Sau poate i s-au scurtat buzele după ce și-a luat pielea de pe față și a prins-o într-un nod la spate, printr-un facelifting mai ieftin. Sau poate așa a fost dintotdeauna și n-am observat eu, învățat să nu caut la dinți o voce extraordinară.

Poza originală aici, iar cea cu calul e de pe flickr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.