Despre domnul cu două penisuri

Dis-de-dimineață cînd m-am trezit eu, adică pe la nouă și ceva, am început așa cum îmi este obiceiul să-mi trec ochii cîrpiți de somn peste niște interneți. Așa cum le este lor obiceiul, interneții nu au dezamăgit. Pe site-ul cu denumire sinceră I fucking love science a apărut știrea despre americanul cu două penisuri. Tot acolo e și poza, pe care ezit s-o pun aici, din motive lesne de înțeles, echipamentul lui arătînd ca ochii unui melc uriaș. Nici nu pot să spun că are echipamentul ‘de neam prost’, cred că mai corect ar fi să spun că are echipament ‘de neamuri proaste’.

În termeni medicali, afecțiunea lui ar trebui să poarte numele de ‘dublu Terente’.

Omul acesta suferă de o condiție numită difalie, adică are două ștromelege. Două bucăți falice și mai ales falnice, întrucît ating un lejer 8 inchi fără prea mult stres. Dar e impropriu spus că suferă, din spusele lui reiese că a întreținut relații sexuale cu o mie de persoane. Unele mai fericite decît altele, după cum puteți afla de aici sau din cartea pe care a publicat-o în ziua de Crăciun și care-i disponibilă pentru Kindle, unde-i pe primul loc la vreo 3 categorii.

Partea bună la el e că poate face și dragoste și sex în același timp. Ceea ce-l ajută în relația lui serioasă de acum, un triumvirat pe care-l alcătuie cu încă un tip și o tipă, deci băiatul nostru e bisexual atît la propriu cît și la figurat. Joacă la două capete, cum ar veni.

Omul a vrut să se opereze, dar i-a fost teamă că are de-a face cu genul acela de monstru la care dacă-i tai un cap îi cresc două înapoi. Și trei ar fi fost deja prea mult. Așa cum e acum, dubla lui erecție arată ca un semn al păcii, ceea ce e un semn foarte bun. Din păcate, cînd se întîmplă asta, creierul lui rămîne cu mai puțin de 15ml de sînge.

Mie mi-a amintit de acei “doi vechi stejari crescuți dintr-o tulpină” care îi vorbeau lui Dan, căpitan de plai. Omul nostru e mai degrabă căpitan de playboy.

O fi avînd el două penisuri, dar are un singur set de testicule, care nu-i conferă destul curaj ca să iasă din anonimat. Dar ar trebui să fie ușor de identificat – e acela care atunci cînd merge la baie ocupă două pisoare.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.