Demonstrație de sex la universitatea Northwestern

Faith și Jim, logodnici

50 de umbre de violență domestică e un fel de apă de ploaie pe lîngă ce au văzut mai bine de 100 de studenți de la universtitatea Northwestern din Chicago.

Pe 21 februarie 2011, profesorul de psihologie Michael Bailey a ținut un curs avînd ca temă stimularea sexuală, cu accent pe psihologia feminină.

În urma cursului, unul din invitații care a despicat sexul în patru, vorbind despre fetișuri, BDSM și altele, fiind imens dezamăgit de artificialitatea unui film pedagogic despre orgasmul feminin, a venit cu o propunere cel puțin genială. O demonstrație pe viu a unui orgasm, oferită de unul din ceilalți invitați, o domnișoară de 25 de ani (vezi poza). Ocazie cu care mulți dintre participanții de orientare masculină s-au putut lămuri asupra eternei dileme: does the carpet match the drapes?

Studenții au fost avertizați în prealabil cu privire la ce urma, iar profesorul Bailey a spus că nu s-a putut gîndi la vreun motiv legitim pentru care să nu permită desfășurarea partidei.

Faith Kroll a fost deschisă propunerii, la figurat și, mai tîrziu, la propriu. Ea a purces să fie penetrată de logodnicul său cu un fel de tătic al tutror dildourilor, un falus atașat unui fierăstrău electric manual. Kids, nu încercați așa ceva acasă! Sau dacă încercați, pot să vin să mă uit?

Jucăria face parte din gama Happy 8 Martie

Tînăra a declarat că a făcut demonstrația din rațiuni pedagogice, dar și pentru că fetișul ei este să fie privită, să fie în centrul atenției și să fie folosită. Nu venise cu gîndul să presteze pe scenă dar nu s-a sfiit să improvizeze. Ceea ce mi se pare culmea este că amicul ei s-a întîmplat să care după el monstrul din imaginea de alături. Asta înseamnă să fii pregătit în orice moment. Studenții au găsit show-ul extrem de instructiv, mai multe din studente fiind observate notînd frenetic în carnețele.

Mie îmi pare rău pentru protagonistă. Dacă ai ajuns în halul în care ai nevoie de un rotopercutor electric manevrat de un lucrător în construcții să juisezi, mă gîndesc că ai oareșceva probleme și nu ai nevoie doar de un falus mai mare sau mai zglobiu, ci și de niscaiva ajutor specializat.

Feedback-ul a fost uniform pozitiv, deși la sfîrșit aplauzele s-au acordat cam cu o singură mînă.

La difuzarea știrii, mai multe milioane de studenți din întreaga lume au realizat că și-au ales greșit atît facultatea cît și specializarea. Cursul a fost unul opțional, fără credite, iar unii dintre cei care au optat pentru modulul pedagogic sau limba spaniolă în detrimentul educației sexuale mai pot fi văzuți și acum prin campus smulgîndu-și părul din cap și mormăind incoerent.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.