S-a decis: Famiglia e formată doar din politicieni cărora li s-au grațiat faptele de corupție

Reușind să împuște doi iepuri cu un singur vot, parlamentarii români au votat astăzi legea care definește odată și pentru totdeauna componența unei famiglii tradiționale. Conform noului act legislativ, famiglie se numește uniunea dintre cel puțin doi politicieni cărora li s-au grațiat faptele de corupție.

Dacă în uniune se află mai mulți politicieni corupți, aceasta se va numi grup famiglial organizat și va putea beneficia de venituri suplimentare din contractele primite cu dedicație de la statul român, bonusuri bănești la care este îndreptățită orice famiglie cinstită.

Fiecare famiglie va fi nevoită să aibă un consigliere, adică un expert contabil care să o ajute cu gestiunea banilor și cu complicațiile de natură juridică. Acest consigliere trebuie să facă parte din structurile bisericii ortodoxe pentru că acolo activează cei mai buni consiglieri materiali și (mai puțin) spirituali.

Famiglia este celula de bază a societății. Este, printre altele, și singura celulă pe care o vor vedea mulți dintre politicienii corupți care au fost grațiați prin noua lege, cea care dorește să contribuie la sporul demografic al țării prin încurajarea formării cât mai multor famiglii.

Este recomandat ca fiecare famiglie să dea naștere la cel puțin două beizadele care să ducă mai departe faima și obiceiurile famigliei și, mai apoi, să se constituie în noi famiglii.

Ca niște veritabile etaloane ale eficienței legislative și avatare ale altruismului, parlamentarii au combinat două legi controversate într-o singură fițuică legislativă care să le înlesnească munca în folosul oamenilor.

Procesul a decurs rapid, fiind întrerupt doar de inevitabilele șicanări colegiale ce au loc la fiecare ședință, când parlamentarii își arată unul altuia degetul mijlociu, se acuză reciproc de onanie și speculează pe marginea virginității anale a fiecăruia.

Pentru a sărbători epocala lor reușită, parlamentarii s-au retras în cabinetele lor și, după ce s-au împărțit în mici grupulețe, au început să-și facă voios felații între ei, bucuroși până în noada curului că au dat o definiție clară noțiunii de famiglie.

Foto: hunedoaralibera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.