De la bucurie la extaz, cu institutul dacic de ortodoxism cuantic

    Se știe bine de tot, umorul poate fi foarte bine exploatat din alăturările aleatoare a unor termeni care n-au nimic în comun unul cu celălalt, ba chiar pot fi de-a dreptul oximoronici, gen: inteligență militară, intuiție feminină, romîn fericit. Studiul de caz căruia m-am dedicat azi trup și suflet elimină prin toți porii un umor de nivel înalt, oximoronicul (mai ales moronicul) fiind multistratificat, deci complex. Este vorba de pagina de Facebook a Institutului Dacic de Ortodoxism Cuantic.

poza de profil a paginii respective

    Cei (sau cel) care se ocupă de pagina respectivă au reușit în mod lăudabil să însăileze o teorie genială prin care au combinat lejer elemente de teorie cuantică, ezoterism, ortodoxism și naționalism primitiv. Teoria e sublimă în dobitocenia ei, se și vede din cît de bine prinde la public (peste 600 de fani). Teoria este atît de bine argumentată în feluri ce n-au nimic în comun cu logica sau bunul simț și atît de vast documentată cu noțiuni, evenimente, persoane și idei încît poate provoca deliciul umoristic cu ușurință, motiv pentru care tind să cred că este un foarte amplu renghi internautic. Dacă chiar e așa, eu zic Jos pălăria! pentru că frazele debitate sunt atît de amuzante că aproape că mi-e ciudă că nu m-am gîndit eu la ele mai repede. Dacă nu, e trist. Exemplele sunt adunate după o scurtă scanare a paginii respective. Comentariile îmi aparțin. Enjoy!

Toate celelalte creaturi au aparut DUPA om, ca denaturari ale acestuia. Omul pur vibreaza sincron cu Dumnezeu pe toate frecventele, dar pe masura ce renunta la credinta si alte virtuti Dumnezeiesti, omul isi pierde din umanitate. Inceteaza a se mai ruga si a mai merge la Biserica si atunci devine maimuta, apoi dihor (ateu), caine, sobolan, sarpe si tot asa pana la bacterii.

Deci nu mai e cazul să iubim și cîinii vagabonzi, nu numai că nu sunt mai cinstiți și uneori mai lorzi, dar sunt și niște atei prăpădiți care și-au întors fața de la Dumnezeul dacic ce trăiește în matricile sub-atomice ale Universului non-șerpilian. (alt argument pro eutanasierea cîinilor maidanezi sau pro vînătoare)

Cercetari secrete ale savantilor rusi, distruse de sovietici, au demonstrat ca Gradina Paradisului se afla pe teritoriul Daciei de astazi. Da, Adam si Eva erau Daci!

Da! Adam și Eva erau daci! Și dacă te gîndești bine, afirmația are sens. Un tăntălău ținut sub papuc de muiere și o hoață neascultătoare care l-au mințit și furat cu nerușinare exact pe acela care avea grijă de ei n-aveau cum să nu fie strămoșii romînilor. Știi cum zic?

Noi nu suntem urmasii Romei. Roma era o colonie a imperiului Dac, si era populata tot de daci, asta pana cand masonii au lansat un nanoretrovirus care a rescris matricea genetica eliminand duhul dac din fibra nationala a locuitorilor romei.

Mda, masonii au lansat un virus vintage care a eliminat specificul dacic din fibra locuitorilor Romei. Dar se pare că virusachele nu a funcționat chiar atît de bine. Dacă te uiți la cît de mult le place romînilor să lucreze în Italia îți dai seama că am dreptate. E clar că acolo în cizmă unele coarde cuantice din fibra dacică încă vibrează subatomic, iat tot mai mulți conaționali de-ai noștri se sincronizează cu acea frecvență.

Efectuate in mod corect ele (sfintele taine, n.r.) actualizeaza matricea duhovniceasca a corpului subtil conectand-o la vointa dumnezeiasca prin efect de tunelare cuantica trans-dimensionala.

Recunosc, aici sunt puțin depășit. Dar, la fel ca mulți dintre romîni, văd cu ochii minții luminița de la capătul tunelului cuantic trans-dimensional, chiar dacă nu-mi știu actualiza singur matricea duhovnicească. Deci sunt optimist.

Ungurii sunt alergici la radiatia dacista si vor fi vizibili solzii de pe pielea acestora pentru cei cu o pregatire duhovniceasca suficient de avansata pe scara lui Iacov.

Șerpilianismul ungurilor e evident doar celor avansați pe scara lui Iacov, deci nu pot da mai multe detalii. Nici măcar nu știu în care bloc stă Iacov ăsta, darămite scara lui.

Oreste, Urania, Lorin Fortuna, Mama Omida si Aliodor Manolea vor medita astrologico-transcendental ca nunta EBEi sa aiba loc fara interferenta biocampurilor negative ale serpilienilor din a 6-a dimensiune a iadului.

Primele 5 dimensiuni ale iadului nici nu s-au sinchisit cu nunta Elenei Băsescu, deci e evident că răul prezidențial e de proporții biblice, Biblia fiind scrisă probabil de însuși Zamolxe în codul binar al matricii cuantice din care se țese materia acestei variante a universului multifațetat. (Pînă la urmă, văd că nici nu-i așa greu să scrii inepții)

În final, rămîneți cu bine, alături de urarea de mai jos:

Fie ca duhul nemuritor Zalmoxian sa va acordeze corzile matricii sufletesti la frecventa lui Hristos.

. . .
. .
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.