Cum să petreci ca un animal, cu un animal

Aproximare vizuală, poză luată de pe net

În augustul oraș Augusta, statul american Georgia, chiar acum în luna august, un tînăr domn se află reținut în custodia poliției, după ce într-o dimineață senină de luni a făst găsit jumătate dezbrăcat și complet alcoolizat în laboratorul său, alături de două maimuțe.

Pesemne că la cei 32 de anișori ai săi domnul Coley Oneal Mitchell nu cunoștea diferența dintre a petrece ca un animal și a petrece cu un animal. Iată cum o simplă greșeală gramaticală poate produce pagube în rîndul ignoranților.

În timp ce bărbații de vîrsta lui se perindau plin cluburi, petrecînd cu maimuțe doar la modul misogin eufemistic, acest homo prea puțin sapiens n-a putut să se despartă nicicum de munca sa, alegînd să combine utilul cu băutul, chiar în laboratorul campusului universitar unde era angajat. Chestie care s-a cam întors împotriva lui pentru că, după cum pot confirma mulți romîni, beția la serviciu nu e chiar așa ușoară cum crede lumea.

Întrucît în democrațiile exagerate primează chiar și bunăstarea primatelor asupra bunăstării oamenilor, maimuțele au fost atent examinate de un doctor veterinar (sunt ok, thank God) în timp ce petrecărațul a fost aruncat după gratii într-un mod de-a dreptul neceremonios.

Sper totuși ca cineva să fii învățat ceva din toată această aventură sau măcar să fii cumpărat drepturile de autor ale poveștii pentru un eventual viitor film din seria Hangover. Știrea n-a avut ecouri în presa romînească și poate că e un lucru bun – mă gîndesc că ar fi stîrnit valuri de invidie în rîndul zoofililor romîni care n-au parte de o faună atît de diversificată cu care să se întrețină.
. . .
. .
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.