Cum să faci sex în liceu (cînd ai peste 40 de ani). Studiu de caz: Cristian Boureanu

Cristian Boureanu pare un tip normal, un tip pe care ai putea liniștit să-l întrebi cum se ajunge la gară fără să-ți fie frică că o să înceapă să-ți vorbească despre gorilieni sau că o să vrea să-ți urineze gamba. Îngrijit, curățel, destul de isteț cît să conducă niște afaceri, dar destul de prost încît să vrea să se amestece în politică, Cristinel e cunoscut în special datorită accesoriilor sexuale cu care se fălește în public. Normalitatea lui aparentă s-a risipit însă de cînd omul s-a înscris în Grupul Libidinoșilor Consumatori de Minore, grup fondat de Columbeanu și Țînțăreanu. Observați elementele comune, și anume animalismul din numele acestor domni și terminația ‘eanu’.

Despre Valentina Pelinel n-am știut niciodată nimic, în afară de faptul că nu m-ar fi deranjat să fac sex cu așa ceva. Nu m-ar fi deranjat chiar deloc. Despre noua lui cucerire, Laura, nu știu nimic în afară de faptul că are 18 ani, ceea ce îmi spune mai multe despre el decît despre ea. Îmi spune că tipul nu-i cea mai ascuțită unealtă din trusa de scule, ca să folosesc un eufemism. Și nu doar pentru că face sex în corpul unei fetițe cu doar 4 ani mai mare decît fiică-sa, ci pentru că-i convins în sinea lui că are atît de multe în comun cu cineva care încă are diriginte (și nu lucrează la poștă).

Laura D, încă o tînără care a descoperit că un job
poate fi mult mai profitabil decît un loc de muncă

Eu n-am nici pe departe vîrsta lui, dar nu-mi pot imagina ce subiecte de discuție aș putea avea cu o tipă de liceu. Că nu știu nimic despre cum se face un selfie bun și nici nu pot întreține discuții despre cum nu mă înțeleg părinții. Sau poate că a lor nu-i genul de relație bazată de discuții.

Ca idee, atunci cînd iubita ta o poate ajuta pe fiică-ta la teme pentru că are materia proaspăt învățată, e prea mică pentru tine.

Dacă tatăl iubitei tale ți se adresează cu “domnu” pentru că ești mai în vîrstă decît el, s-ar putea ca ea să fie prea mică pentru tine. #numazic

Poate că-s eu închis la minte și nu știu nimic despre iubire; poate că și eu aș trînti la pat o tipesă care și-a luat lenjerie sexi din banii strînși la majorat; poate că-s doar hater și că aș putea fi și în locul ei și atunci aș prefera să fac sex cu o criză a vîrstei mijlocii în loc să învăț pentru examene care nu-mi garantează un job; poate că dragostea e într-adevăr oarbă și nu vede că încă nu s-a uscat cerneala pe buletinul fetei; poate că micuța are nevoie de ajutor cu ultimele capitole din cartea de istorie și el își oferă expertiza, fiind prezent la acele evenimente; poate că omul nu poate forma conexiuni la nivel intelectual decît cu fotomodele, adică cu genul de femei a căror unică performanță profesională constă în a merge în linie dreaptă, fără să se împiedice, în timp ce-s slabe și înalte. Poate că nici una din cele de mai sus nu e valabilă, important e că omul mai poate, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

E ca-n 50 Shades of Grey. Acolo, banii fac diferența dintre abuz și joacă de tip sexual. Aici, banii fac diferența dintre o frumoasă poveste de iubire și un caz de pedofilie care a fost evitat la distanță de un fir de păr pubic.

Pe Facebook, de unde am luat poza, copila are aproape 7.000 de followeri, deci aproape cît Mircea Cărtărescu, care are puțin peste 10.000. Practic, donșoara e celebră și n-a trebuit să facă nimic pentru asta, decît sex cu persoana potrivită. Văd că se descurcă binișor, în ciuda vîrstei, nici nu mai are rost să-i urez “Succes la Bac!”

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.