Cum să faci sex după moarte

Dintr-un motiv sau altul, dar în special pentru că e obligatoriu s-o faci cel puțin o dată în viață, ai murit. Toți prietenii ți-au scris pe Facebook mesaje de adio, pentru că suferința manifestată în public e mai validă decît oricare alta, dar și pentru că-s niște penibili care nu știu că pe Lumea Ailaltă nu există acoperire 4G și nici Wi-Fi gratuit.

Ai început să te obișnuiești cu propria neființă, dar senzația n-a durat mult. Prin comparație cu eternitatea, nimic nu durează mult, dar să zicem că au trecut cîteva luni de la înmormîntarea rămășițelor tale lumești, timp în care n-ai făcut altceva decît să vezi cum rudele se ceartă pe averea ta. Dacă știai, o stricai pe curve și alcool. A început să te macine o neliniște, să te răscolească un fior lăuntric prin zona în care îți atîrnau mai demult testiculele.

Sătul de circul ieftin și de moșternirea genetică pe care ai lăsat-o posterității, te-ai apucat să bîntui cabinele de probă ale magazinelor de lenjerie intimă din mall, așa că acum îți cam vine a fute ceva. Nu prea ai ce face în direcția asta, așa că te bazezi pe autosuficiența sexuală pe care ai exersat-o atît de mult ca adolescent.

Ți-e ciudă, pentru că ai strîmbat din nas atunci cînd ai aflat că din cenușa ta s-ar fi putut face un minunat dildo, cu care și-ar fi putut alina suferința toate cele pe care le-ai părăsit atît de devreme. Ai spus că e blasfemic să pui resturile lumești ale cuiva într-o jucărie sexuală, ai spus că e necrofilic și necreștinesc, dar acum ți-ai vinde nemurirea pe-un hand-job. Ca să vezi, moartea chiar pune lucrurile într-o perspectivă inedită.

De unde era să știi că pofta de penetrare te va urma și dincolo de moarte? Erai atît de convins că Raiul tău personal va fi un bufet suedez de tip all-you-can-fuck. Dacă ai fost măcar puțin deschis la minte, să-ți pui deoparte niște cenușă într-un falus de sticlă, acum puteai să pătrunzi păsărici în voia sufletului. Desigur, cu condiția ca respectivele păsărici să n-aibă grețuri în a se masturba cu praful carcasei tale lumești. Asta e, data viitoare să fii mai prevăzător.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.