Cum să exploatăm femeile în 3 pași simpli

Dacă ești bărbat misogin sau femeie pusă pe căpătuială, te-ai întrebat și tu cum să faci să exploatezi femeile. Eu sunt aici să te ajut s-o faci în doar trei pași simpli.

Iată cum se exploatează cel mai ușor și mai eficient femeile:

Pasul 1: Sperie-le. Spune-le că li se îmbolnăvesc copiii. Spune-le că sunt ele bolnave. Spune-le că sunt urâte. Spune-le că sunt grase. Fă-le să se simtă prost. Condiționează-le de mici să fie pline de îndoieli, să creadă că nu-s bune de nimic. Pune-le să se joace de-a servitoarele cu electrocasnice de plastic. Spune-le că singura lor funcție socială e cea de reproducere. Spune-le că o femeie trebuie să-și știe locul și așa mai departe. Spune-le că e vina lor că le doare burta la ciclu, pentru că Eva a mușcat din măr o dată sau pentru că ele au mușcat din chips-uri de cartofi de mai multe ori. Fii inventiv. Sunt mii de feluri în care poți să le erodezi încrederea de sine.

Pasul 2: Oferă o soluție aparent facilă. Spune-le că vor avea copii sănătoși dacă nu-i vaccinează, în ciuda dovezilor copleșitoare oferite de specialiști despre beneficiile vaccinului (vezi Olivia Steer). Spune-le că vor fi ele sănătoase dacă papă mai multe sălățici și că vor scăpa chiar și de durerile menstruale dacă se țin de un regim vegetarian (vezi Ligia Pop). Spune-le că vor părea mai tinere dacă își aplică un anume machiaj sau că o să pară mai frumoase dacă se îmbracă de la o anume firmă (vezi toate firmele de haine și de cosmetice). În general, spune-le că știi tu mai bine ce ar trebui să facă pentru a fi conforme și a se integra cu succes în societate.

Pasul 3: Dă vina pe ele dacă soluția ta nu funcționează. Copiii lor sunt sănătoși chiar dacă i-au vaccinat? Spune că sunt sănătoși deocamdată. Sunt la fel de bolnave sau grase chiar dacă au urmat regimul indicat de tine? Spune-le că sigur au făcut ele ceva greșit, că au folosit ingrediente de slabă calitate, că nu și-au dorit destul victoria sau că metabolismul lor e de vină (asta funcționează de fiecare dată). Spune-le că n-au cumpărat destul din produsul tău, că nu ți-au citit toate cărțile, că alte femei au reușit și că vor reuși și ele dacă îți urmează mai atent instrucțiunile.

Apoi, așteaptă să-ți intre banii în cont și numele în istorie.

Pentru mai multe tehnici de exploatat femeile (și nu numai!) abonează-te la postările mele de pe tibicodorean.ro, cumpără-mi toate cărțile, cumpără produsele pe care sunt plătit să le promovez, cumpără vrăjeala pe care nu mi-e rușine s-o eman, urmărește-mă pe Instagram, ai încredere în toți străinii de pe internet, înjură-i pe cei care au păreri diferite față de a mea, străduiește-te să nu ai alți dumnezei în afară de mine, etc.

Foto: internet

One thought on “Cum să exploatăm femeile în 3 pași simpli

  1. Pingback: Ce mi-a mai plăcut pe internet (6) – Alina Valentina Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.