Cu Malizia pentru Familie

S-au scremut iar sectanții de la Coaliția pentru Fam. Ilie și au reușit să arunce cu căcat în ventilatorul interneților, de o să miroasă iar Facebookul trei zile a ev mediu timpuriu combinat cu inchiziție cu wi-fi și perversiuni sexuale. (Cică Hotnews a publicat o listă pe care coaliția nu și-o asumă decât parțial, dar asta nici nu mai contează.)

E sub demnitatea și nivelul meu de inteligență să abordez cu seriozitate idei precum taxa pe celibat sau eliberarea prezervativelor doar cu rețetă de la duhovnic, sau ce alte măgării au reușit să enumere eunucii ăștia familiști în fițuica lor ignară, dar nu pot să nu observ cât de prost reușesc să pună problema avortului.

Susținătorii avortonului ideologic numit “Cu Malizia pentru Familie” au impresia că femeile fac avorturi de parcă ar fi tratamente cosmetice. Pentru că așa vor ele. Mi se pare că lor li se pare că femeile își mai trag câte un avort așa cum își aplică unghii tehnice. Fac avorturi, la naiba, doar din plictis, teribilism, fiță sau pentru că nu au nimic mai bun de făcut într-o zi de joi.

Când, știm cu toții, nu e deloc așa. Avorturile se fac de nevoie, nu de plăcere. Nu speculez mai multe pe subiect pentru că n-am căderea. Nimeni n-are dreptul să impună altor oameni ce să facă cu corpurile lor.

Apoi, în loc să combată cauza, țintesc efectul. De exemplu, dacă ar fi împotriva bronzului, membrii “Calviției pentru Familie” ar interzice pur și simplu orice piele non-albă, scoțând în același timp în afara legii cremele cu factor de protecție solară.

Nu ar împărți umbrele de soare, pălării sau ochelari cu protecție UV. Nu ar face nimic pozitiv. În schimb, ar tăia în carne arsă, ar amenda și ar arăta cu degetu către toți cei care au știut să se bronzeze sănătos, uniform și fără dungi de sutien pe spate.

Fută-i soarele de primitivi cu acces la intenet care nu știu să le explice copiilor nimic din ce se întâmplă pe lumea asta! Nici măcar nuditatea, care-i cel mai firesc lucru pentru un copil. Pe o plajă, de exemplu, toți copiii mici sunt în curul gol și se joacă liniștiți cu puțele în nisip.

Apropo, pe o astfel de plajă, tata mi-a explicat, când eram mic, că poți să recunoști o femeie care are copii în funcție de sfârcuri. Dar știu că nu toți părinții pot fi supereroi ca tata.

Dar, totuși, cât de prost trebuie să fii să nu știi să explici unui copil ideea de costum de baie? E ok, nu răspundeți, știu exact cât de prost trebuie să fii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.