Unui bărbat din Zalău i-au apărut bubițe pe corpul astral

Comunitatea combatant-ezoterică complet și corect definită ce activează pe raza municipiului Zalău a fost proiectată într-o stare de intensă tulburare existențială după ce s-a descoperit zilele acestea că unul dintre membri săi s-a umplut de bubițe mici și roșii pe întregul său corp astral.

Florea Magheru, cunoscut apropiaților drept Guru Zvali, membru fondator al organizației zălăuane, a observat că i-au apărut o sumedenie de bubițe roșii pe corpul astral, în principal în jurul chakrelor, în timp ce făcea un duș psihotronic în razele de energie vitală ale planului subtil.

Nu se cunoaște la momentul de față motivul apariției acestor misterioase bubițe, Guru declarând că n-au existat schimbări majore în dieta sa și că s-a hrănit cu aceeași prāṇa ca toți ceilalți combatanți. Paradoxal, în timp ce lor nu le-au apărut bubițe de nici un fel, ale lui s-au umflat cu lichid, s-au înroșit și îl mănâncă de nu mai poate sta nemișcat pentru a medita nici măcar o secundă. Apariția micilor pustule astrale e cu atât mai ciudată cu cât ultima astrogramă îi ieșise foarte bine, artătând că e aproape pregătit pentru a transcende către dimensiunile non-corporale ale Mamei Cosmice.

Ca precauție, Guru Zvali a fost izolat de ceilalți membri ai comunității iluminate spiritual, aflându-se într-o impermeabilă carantină energetică, deci în afara spiralei. Nu s-a exclus nici o ipoteză în tentativa de a găsi o explicație logică pentru această aparentă alergie, dar majoritatea experților ezoterici tind să creadă că bubițele au apărut pe fond nervos. Guru Zvali a avut recent necazuri în familie, nevasta părăsindu-l în urmă cu câteva zile pentru un bărbat al cărui corp astral e mai bine înzestrat, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.