Corporatist face lumea un loc mai bun alergând la un maraton

Începînd de duminică, zi în care Florin Moț a participat la maratonul organizat de firma de audit fiscal la care e angajat, lumea a devenit un loc mai bun, mai sigur, mai ok în toate privințele. Începînd de duminică, cursul umanității a fost direcționat delicat către un viitor mai luminos și mai plin de speranță grație gestului incredibil de generos al acestui corporatist sufletist.

Simpla sa prezență la maratonul caritabil, maraton organizat de firma sa împreună cu un ONG care militează împotriva tratamentelor inumane la care sînt supuși porumbeii din piețele publice, a făcut ca lumea să fie un loc mai bun pentru fiecare dintre noi. Un pas mic pentru om (mai precis, o gașcă de pași mici organizați sub formă de jogging), un pas uriaș către o lume mai bună, mai fericită și prielnică dezvoltării armonioase a spiritului uman. Bravo, Florin!

Florin, account manager la firma ce a organizat Crossul SF, n-a alergat pentru el, ca toți egoiștii pe care-i vezi prin parcuri și săli de sport. Nu, el a alergat pentru o cauză nobilă, umanitară, ceea ce-l face pe el mai bun decît restul oamenilor și face și lumea, în general, să fie un loc mai bun per ansamblu. Toată lumea cîștigă! E irelevant că a alergat doar jumătate de maraton, rezultatul a fost la fel de spectaculos și de util.

Desigur, gestul lui ar fi fost la fel de nobil și dacă, în loc să alerge, ar fi donat echivalentul taxei de participare unei fundații caritabile, fără să mai blocheze inutil orașul, dar donația n-ar fi generat același awereness în social media. Și știm cu toții cât de mult contează awereness-ul pentru oamenii bolnavi, copiii din orfelinate și toate celelalte suflete amărâte care se bazează pe generozitatea străinilor pentru a supraviețui.

Deci, pentru gestul incredibil de mărinimos al acestui OM de a termina un semi-maraton în singura lui zi liberă, eu îi transmit sincere semi-felicitări!

Foto: internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.