Copil mic fute un pui de somn

Futere cu stil a unui pui de somn

Nici o altă expresie nu poate cuprinde epicness-ul somnului de amiază pe care l-a reușit un băiețel de un an din Brașov. Fără să ne ascundem după degete și fără să ne rușinăm, putem spune sincer că băiețelul a futut un ditamai puiul de somn. La fel și cățelușul său, dar la un cu totul alt nivel.

La vremea când alți copilași erau ocupați cu somnicuri, cocoloșiți și legănați de părinți și dopați din plin cu lapte calduț, băiețelul brașovean și-a luat destinul în propriile mâini și a futut un pui de somn așa zdravăn că dacă păturica lui ar fi avut gură să strige și acum ar fi acuzat violul.

Sfâșiat pur și simplu de oboseală după aproape două ore de hârjoneli cu cățelușul, cu risipă mare de energie și un nivel susținut al efortului depus, puștiul n-a mai stat pe gânduri și a purces la futerea sistematică a numitului pui de somn. A fost genul de somn odihnitor, fără vise, din care te trezești transpirat pe piept și cu pielea șifonată, genul de somn pe care doar adulții îl pot aprecia cum se cuvine. Ceea ce face reușita băiețelului cu atât mai impresionantă.

Click pe poză pentru a accesa sursa acesteia.

———-
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.