Conspirație lansată ieri e cunoscută deja de toată lumea

Societățile secrete ce controlează lumea din penumbră lucrează non-stop pentru a-și crește influența malefică și pentru a-și burduși buzunarele cu mărci, dolari, forinți și galeoni. O știe toată lumea. De fapt, tot ce fac aceste organizații oculte este cunoscut publicului larg, fiecare ființă umană – și nu numai, căci se știe deja că extratereștrii ne privesc – cunoscând în detaliu toate aspectele și efectele tuturor conspirațiilor mondiale care s-au orchestrat vreodată.

Mai nou, așa funcționează conspirațiile globale – toată lumea știe totul despre ele. În plus, lumea crede tot ce se spune despre ele, chiar și atunci când informațiile se bat cap în cap (de exemplu: liderii mondiali sunt ba evrei, ba masoni, ba iluminați, ba extraterești, ba comuniști).

Fie că vorbim despre perdeaua de fum numită încălzire globală, despre regizarea aselenizării de către Stanley Kubrick sau inventarea virusului HIV într-un laborator, orice conspirație ajunge într-un final să fie cunoscută intim de toți cei 7,5 miliarde de locuitori ai planetei.

Pentru că nici nu se pot numi conspirații dacă nu-s dezbătute exhaustiv pe internet de milioane de oameni. Conspirația e ca fotbalul: are miliarde de teoreticieni, dar prea puțini practicieni talentați.

Nu mai există cetățean global care să nu știe despre cum stă treaba cu adevărat când vine vorba de big pharma, chemtrails, grupul bilderberg, atacurile din 9/11, pământul plat sau locul în care șade pitit Sebi Ghiță.

Dezbaterea publică reprezintă un catalizator obligatoriu pentru orice conspirație proaspătă. Tocmai din acest motiv, durează în medie mai puțin de 24 de ore pentru ca amănuntele ce țin de o nouă conspirație mondială să ajungă sub ochii larg deschiși ai tuturor celor interesați sau neinteresați. Paradoxal, pare că tocmai persoanelor neinteresate li se aduce la cunoștință mai rapid despre aceste planuri diabolice ale ocultei mondiale.

Fiind deja cunoscută de întreaga lume, nici nu mai are rost să pomenesc despre conspirația lansată ieri. Sunt sigur că știți deja totul despre ea.

În schimb, am o teorie nouă pe care doresc să v-o propun. Motivul pentru care extratereștrii nu ne-au vizitat încă este faptul că planeta e plată. Vedeți voi, extratereștrii sunt extrem de superficiali și misogini și preferă o planetă mai rotunjoară, cu forme. Terra, fiind mai plată decât un cortex fără circumvoluțiuni, nu-i atrage. Poate vom reuși să-i momim să ne contacteze dacă ne punem niște implanturi.

Foto: internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.