Comunitatea gay, obligată să aibă orgasme zguduitoare în afara căsătoriei

Acum, după ce Parlamentul României a vopsit în culori hetero definiția familiei, comunitatea gay se vede nevoită să înfrunte un adevăr usturător, și anume posibilitatea cruntă și nemiloasă ca toate viitoarele lor orgasme explozive să se petreacă în afara instituției căsătoriei.

Zguduitoare, încrețitoare de degete de picioare, dătătoare de fiori pe șira sufletului sau doar extrem de satisfăcătoare, orgasmele comunității gay se vor desfășura în afara unui cadru legal, fără binecuvântarea unui duhovnic și fără acoperirea ofertă de un certificat de căsătorie. Complet paradoxal și contraintuitiv, oamenii cu orientări homosexuale își vor trăi orgasmele dumnezeiești, extrapământene și divin transcendentale fără a lua parte în prealabil la un ritual religios.

Fie că vor fi provocate cu mâna, cu gura, cu fundul, cu jucării de latex, legume sau instrumente din bucătărie, orgasmele epice de care se vor bucura pe viitor cei din comunitatea gay nu vor putea să aibă parte de un context legal, fiind nevoite să se consume în situații de concubinaj discret, pentru că imaginația constipată a parlamentarilor n-a reușit să screamă un subiect mai vrednic de dezbătut în forul legislativ al țării decât felul în care fac sex oamenii.

Cele mai puternice orgasme pe care le poate îndura o persoană fără să-și piardă mințile, cele care te fac să te bâlbâi, să te rogi în limbi străine, să zgârii tapetul cu unghiile, să verși lacrimi de sânge, să înțelegi muzica folk, să vibrezi ca un diapazon uman în nota DA!, să descoperi sensul vieții și apoi să-l uiți în clipa următoare, ei bine, aceste orgasme îi vor chirci de plăcere pe homosexuali, dar o vor face, din păcate, în afara căsătoriei.

Încă nu se știe în ce măsură influențează o bucată de hârtie cu parafa primarului calitatea sexului dintre doi parteneri care se iubesc și care întrețin relații fizice, astfel că membrii comunității gay nu pot spune cât de afectați vor fi de faptul că toate orgasmele lor cutremurătoare vor avea loc în afara căsătoriei.

Surse apropiate vocilor din capul meu susțin că multe din orgasmele comunității hetero se petrec și ele în afara căsătoriei, dar respectivele surse refuză să producă mai multe detalii pe motiv că ar intra în bucluc dacă ar face asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.