Comunitatea emo din București a inaugurat casa funerară Norocosul

Săptămâna aceasta comunitatea emo din capitală și-a deschis în sfârșit o casă funerară pe gustul ei. Noua afacere este plasată în incinta cimitirului Fericirea de pe Drumul Lamelei, acesta din urmă fiind o replică modernă a cimitirului vesel de la Săpânța.

Statuie înfățisând un înger răsufând ușurat, bucuros că
a scăpat în sfârșit de chinurile acestei lumi mizerabile


Casa funerară 
Norocosul vine în 
întâmpinarea necesităților 
funerare ale tinerilor 
de convingere emo cu
o gamă inedită de servicii.Fanfara fiind considerată o tradiție desuetă, întregul cortegiu funerar va fi aprovizionat cu căști și iPoduri cu același playlist, ce va conține multe piese ale trupei  H.I.M., mai ales Join me in death și Aproape de voi, de Cargo. Persoanele ce vor însoți cortegiul vor fi rugate să nu vorbească între ele, să nu inițieze nici măcar un contact vizual și să aibă mereu privirea plecată în timp ce-și frământă unghiile pictate în negru. Asta în timp ce liturghia obișnuită ce se recită la căpătâiul decedatului va fi înlocuită de citirea ultimului post al lui Tudor Chirilă, cel mai emotiv artist din peisajul cultural românesc.

Clienții casei funerare vor fi îngropați la distanță mare unul de altul, știută fiind preferința acestora pentru izolare și singurătate. Pietrele funerare vor fi confecționate din marmură neagră și inscripționate cu vopsea neagră, fiind astfel practic de neînțeles, așa cum au fost și beneficiarii acestora în timpul vieții lor suferinde.

Sursa pozei, pe Flickr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.