Cînd căsătoria te ține mai puțin ca o răceală

… e aproape sigur că la mijloc ceva nu e tocmai cușer. Că e doar un “fake dă presă” după cum ar fi spus un faker otevist. Că e o butaforie ieftină, deși pe bani mulți.

Nu zic că nunta Biancăi n-ar fi fost o minciună ordinară regizată din motive exclusiv piaristice, dar am avut cutii cu lapte care a ținut mai mult decît dragostea dintre ea și Victor Suav.

Și totuși, e prea devreme să se despartă. Nu pentru că ar mai exista sentimente între ei. Meduzele nu-s capabile să genereze sentimente atît de complexe precum dragostea. Dar se putea profita din mediatizarea unei cerți intermediare, nu era nevoie să se pună atît de devreme capăt șaradei.

Pentru că nu-mi prea dau seama încotro se mai poate împrăștia rahatul mediatic. În ultimele 4 luni am avut parte de o nuntă, zvonuri de sarcini pierdute, relații cu fostul și un mult-prea-previzibil divorț. Nu văd multe direcții noi din care să scoți material monden. Dar poate-s eu lipsit de imaginație, poate urmează niște răpiri extraterestre, o relație incestuoasă, un accident de mașină și/sau dosare deschise în instanță pe motiv de explozie a implanturilor.

Eu zic că ar fi mai bine să se facă din viața Biancăi un serial, nu doar niște scurt-metraje. Că potențial există – ca dovadă stă faptul că în ziua de după condamnarea la închisoare a celui mai cunoscut premier de după revoluție, știrile ProTV au deschis cu povestea pipiței, și doar apoi au acoperit subiectul pseudo-împușcatului.

Repet, nu era nevoie să se grăbească în halul ăsta, se știe că plasticul nu se dscompune decît după multe sute de ani.
. . .
  . .
    .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.