Chuck Norris nu confirmă zvonul că el l-ar fi ucis pe Bin Laden

Din momentul în care a pornit zvonul despre moartea lui Osama Bin Laden, pe care Realitatea TV l-a numit al doilea cel mai malefic om din lume după Traian Băsescu, internetul s-a umplut de speculații privind uciderea acestuia mai rapid decât s-au umplut spitalele cu nehaliți imediat după terminarea postului Paștelui.

Deși sursele oficiale ale Casei Albe susțin că talibanul numărul unul a fost anihilat de trupele lor speciale, tot mai multe voci tind să favorizeze o altă teorie, și anume cea a implicării lui Chuck Norris în desfășurarea ostilităților. După stabilirea locației exacte a bărbosului cu turban, restul ar fi fost doar o formalitate pentru polițistul texan. Mărturie pentru acest scenariu stă un fir de păr roșu, posibil din barba lui Chuck, ce a fost găsit la fața locului și care ar fi fost folosit pentru tăierea geamului securizat și pătrunderea în incintă.

Mai multe detalii vor fi disponibile după efectuarea testelor balistice asupra glonțului ce l-a răpus pe Osama. Dacă acesta va avea urme de salivă se va ști sigur că a fost scuipat de Chuck Norris după ce a fost prins între dinți în schimbul de focuri.

Deocamdată Chuck nu a fost disponibil pentru declarații, dar nici nu a reușit să producă un alibi convingător pentru ultimele 2 zile, el susținând că a fost în vizită la Londra pentru a urmări nunta regală.

Sursa foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.