Chinezii au inventat robo-onania. Și asta le ocupă tot timpul

În momentul în care pășești într-o clinică, singurul lucru pe care ți-l dorești este să ajungi pe mîini bune. Cel puțin așa gîndesc cei care nu mizează în totalitate pe intervenția divină sau nu sunt undeva pe la mijloc, gen “dă Doamne să am parte de un doctor priceput și odihnit”. Excepția apare în cazul clinicilor de fertilitate, unde donatorii se bazează exclusiv pe mînuțele astea două. Unii donatori se bazau, la trecut.

Asta pentru că niște chinezi au inventat un dispozitiv care îi ajută pe bărbați să “uite mami, fără mîini” chiar și în acele momente speciale cînd au de livrat o încărcătură genetică. Adică atunci cînd se masturbează. Adică atunci cînd vor să fecundeze ceva, dar metoda clasică nu funcționează și nici nu pot fi deranjați atît de mult încît să-și ia destinul în propriile mîini (ca să folosesc o glumă previzibilă).

 
După cum bine se poate vedea în imagini, mulgătorul masculin e un fel de ventuză roz în care te înfigi și aștepți cutremurul, vorba bancului. Pe lîngă faptul că frecvența, înălțimea de la care livrezi și temperatura sunt ajustabile, robo-onanistul ăsta are și un ecran pe care se pot rula imagini care să faciliteze finalizarea. Deși, mă gîndesc eu așa în sinea mea în timp ce scriu toate astea, dacă ești atît de leneș încît nu-ți vine nici măcar să-ți dai o palmă în scopul perpetuării propriului arbore genealogic, poate că ar fi mai bine să nu produci urmași. Plus că orice bărbat știe că o mîna la locul ei face cît zece dispozitive automatice de extragere a spermei hands-free.

Cine dracu’ ar fi crezut vreodată că tocmai chinezii sunt ăia prea leneși să se reproducă?

La momentul de față nu mă interesează cine o să-l folosească și cum, astea-s exact genul de chestii peste care derulez cînd mă uit la un porn, dar nu pot să nu mă gîndesc că a existat cel puțin un om care a trebuit să testeze mașinăria asta. Desigur, în numele științei, și numai după ce a fost testată cu succes pe hamsteri, iepuri și cimpanzei.
Un om perfect normal și sănătos s-a dus zilnic la lucru și s-a lăsat mult de un tonomat în numele științei. Poate că a oferit și feed-back, poate că partea cu temperatura ajustabilă e contribuția lui. Sau partea cu filmele, pentru că după o vreme a obosit, săracul. Poate că omul a avut probleme acasă, pentru că ajungea complet vlăguit și nu mai avea poftă de sex cu iubita lui. Din cauza științei, o femeie s-a simțit profund trădată. Din cauza științei, acel bărbat are acum erecție de fiecare dată cînd vede un cooler de apă. Mulțumită științei, chinezii pot acum să joace Angry Birds sau să trimită mesaje în timp ce sunt masturbați de vărul mai libertin al espressorului.

Cel mai mult mă miră faptul că acest robot nu e cunoscut sub numele de Terminatorul.

. . .
  . .
    .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.