Ce-ai făcut pe Facebook în 2020

Ai pierdut 392,8 de ore privind story-uri inutile în care nu se întâmplă absolut nimic, făcute de oameni de cu care n-ai vorbit nimic, niciodată, în viața ta, și cu care n-ai vorbi nici dacă v-ați întâlni în cadrul unei orgii cu europarlamentari maghiari.

Ai scris 8.274 de comentarii prin care te-ai contrazis cu oameni pe diferite teme, fără să ai dreptate nici măcar o dată. Asta pentru că în certurile de pe Facebook are dreptate doar cel care nu se bagă.

Ai distribuit 285 de știri false, din care doar 3 au fost distribuite neintenționat, restul au fost distribuite cu intenția de a le arăta altora că te-ai prins de schemă și de trollaj. Rezultatul: știrea falsă a ajuns la zeci de mii de oameni, majoritatea luând-o de bună.

Ai petrecut 18.762 de minute cu gura căscată la poze din vacanță cu fosta, fostul, actuala, dar de pe vremea când nu se îngrășase încă, actualul, dar de pe vremea când avea tot părul, viitoarea, viitorul, dar în special la pozele din vacanță ale unor cântărețe de muzică ușoară care insistă că nu și-au făcut operații estetice.

Ai urat “Bună dimineața la cafeluță” unui total de 2.987.234 de oameni. Ți-au răspuns: toți.

Ai dat 397.923 de Like-uri din obligație, la postări despre banalitățile făcute sau spuse de copilul vreunui văr sau coleg de muncă.

Ai văzut 9.876.856.765,4 reclame sponsorizate. În urma vizionării lor, ai cumpărat un singur Masterclass din care ai văzut mai puțin de un sfert.

Ai dezvăluit mai multe despre tine în postări nihiliste și autoironice decât ai fi făcut-o într-un an de ședințe de psihoterapie.

Ai intrat în 17 grupuri dubioase în care se postează meme pe care nu le înțelegi, dar cărora le dai Like ca să nu pară că ai rămas în urma vremurilor.

Ai dat HAHA la postarea asta ca să-l încurajezi pe autor să mai scrie chestii funny pe pagina lui și să ai tu cu ce să-ți umpli ziua, pentru că altfel ești forțat să te gândești la toate neajunsurile tale și la toate felurile prin care ți-ai irosit viața.

Foto: webdaytona.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.