Casă bântuită se teme că nu-și va găsi chiriași pe criza asta

Starea precară a economiei la nivel european este un motiv de îngrijorare pentru toată lumea, nu doar pentru această casă bântuită care se teme că-i va fi foarte greu să-și găsească chiriași.

Cu fiecare persoană din ce în ce mai atentă la cheltuieli, scad drastic șansele casei bântuite de a găsi o familie excentrică dornică de un domiciliu extravagant D+P+1+? cu o grădină mare, cu un puț de fântână ascuns în care a murit o fetiță brunetă cu părul lung ce a făcut o casetă video ciudată și mai iese câteodată din ecranul televizoarelor.

Livada de meri și corcoduși din spate e un teren numai bun de joacă pentru cei mici, oferind un amplu spațiu de alergat atunci când ești urmărit de un nebun cu drujbă având pe față o mască croită din pielea victimelor sale anterioare. De asemenea, micul cimitir al animalelor aflat în vecinătate poate fi util în cazurile în care vrei să readuci la viață pe cineva drag. Acoperișul e din țiglă iar mansarda servește ca spațiu de depozitare. Din mansardă răzbat noaptea mieunaturi felurite, zdrăngănit de lanțuri și zgomote de copii râzând, dar asta doar în zilele cu lună plină.

Casa este complet mobilată, mobila având uneori tendința de a se rearanja singură. Dotările includ cablu tv, internet, tablouri care te urmăresc prin toată casa, precum și o serie de mesaje ușor îngrijorătoare ce apar aleator pe oglinzile din baie, tapetul din camera copiilor sau geamurile condensate. Din motive necunoscute, majoritatea animalelor se tem de această proprietate, mai puțin corbii și haitele de lupi.

Proprietarii anteriori au păstrat-o într-o stare foarte bună și chiar dacă acum sunt într-o interdimensionalitate spirituală incertă, uneori mai vin neanunțați în vizită, având treburi nerezolvate în aceasta lume. Din experiență, pot să vă spun că n-are rost să lăsați camere care să-i filmeze noaptea, nimic bun nu poate rezulta din asta.

Vila are o suprafață utilă de 410 mp, parchet din lemn de cireș, gresie și faianță italiană, între 8 și 12 camere, unele din ele dând chiar în lumii paralele. Camerele sunt decomandate dar au între ele pasaje secrete numai bune de spionat musafirii. Casa mai dispune de 3 bucătării, fiecare din ele echipate cu frigidere cu o capacitate de până la 3 cadavre tranșate, 4 băi, una din ele dotată cu vană destinată special îmbăierilor în sânge, scară interioară, șemineu, cameră de tortură, aer condiționat, geamuri termopan, 5 debarale, morgă proprie, curent trifazic, apă, canalizare, saună și afumătoare multifuncțională.

E preferabil ca plata să se facă în galbeni ce au făcut parte dintr-o comoară blestemată a piraților. Se acceptă ca garanție și sufletele rudelor de grad întâi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.