Cadoul visat – miniursuleți

Și iată că a venit din nou perioada aceea a anului în care ne strivim creierii și-i forțăm să eructeze idei de cadouri de Crăciun. Pentru colegi, pentru șefi, pentru prieteni, pentru cunoscuți, pentru oameni dragi sau pentru restul familiei, dar mai ales pentru tine.

Probabil că nu-s singurul care primea, printre altele, cel puțin un deodorant în fiecare an de ziua lui, deci înțeleg cât poate fi de greu să găsești cadoul ideal. Simbolic sau mai consistent, amuzant, jucăuș, necesar sau incredibil de fad, cadoul este la urma urmei o mare bătaie de cap, mai ales atunci când e derivat din sentimentul vreunei obligații.

Și aici intră în schemă minunata mea descoperire, pentru că am găsit cadoul ideal, aici. Este vorba de niște ursuleți foarte micuți, construiți în mod ingenios din scame scoase din buric. Nu din buricul minții, ci din buricele diferiților membri de familie ai creatoarei. Sticluțele care adăpostesc aceste veritabile opere de artă nu sunt mai mari de 7cm, deci ursuleții sunt de-a dreptul minusculi, foarte neindicați copiilor mai mici de 3 ani, pericolul unei morți ridicole și chiar dezgustătoare fiind chiar palpabil.

Vedeta colecției, având un foarte rezonabil preț de nici măcar 20$, este un ursuleț cu două capete, iar printre ideile aruncate la înaintare de mintea sclipitoare ce a produs respectivele jucării de pluș cu privire la potențialii beneficiari am găsit următoarele:
-pot fi lăsate pe biroul șefului, probabil în locul unei demisii
-pot fi oferite colecționarilor de curiozități
-pot fi lăsate în mod accidental în casa bunicii (!!!)
-pot fi trimise unui străin ales întâmplător din cartea de telefon, pentru că celelate idei nu au avut potențial suficient de a vă aliena de oameni și de realitate în general;

Autoarea respectivelor aberații conchide spectaculos discursul de vânzare spunând că aceste cadouașe reușesc întotdeauna să strârnească o discuție. Nu ne mai spune că discuțiile sunt șoptite și se poartă între familia ei și specialiștii de la spitalul de psihiatrie și că a naibii cămașă cu mâneci lungi îi afectează rău de tot productivitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.