Brînza alungă barza și îți face viezurele varză

Imediat după ce au manipulat un studiu astfel încît să spună că vîrstă la care ți-ai început viața sexuală are un rol definitoriu în longevitatea și calitatea relațiilor viitoare, cercetătorii americani s-au pus din nou pe treabă, fericiți nevoie mare că au reușit să pună într-o lumină favorabilă faptul că au rămas feciorelnici pînă după terminarea celui de-al doilea doctorat. 
Și ce credeți c-au descoperit ei? Leacul pentru cancer? Nț. Noi surse de energie? Ei, aș. Un mod de-a eradica foametea în țările de lumea a treia? Aproape, dar nu chiar. Nu, ei au descoperit că mîncatul brînzeturilor dăunează grav sănătății înotătorilor, care își pierd din vigoare și se înmoaie, mai ceva ca CFR Cluj în noul tur de campionat.

“S-a observat că bărbații care consumau peste 60 de grame de brînză pe zi sau o liguriță de smîntînă, un pahar cu lapte gras sau o cupă de înghețată aveau o calitate a spermei cu 25% mai proastă decît cei care consumau mai puține lactate”. Băi, las-o dracului de șmecherie! Ce fel de renghi al sorții face ca tocmai consumul de lactate să-ți afecteze calitatea lăptișorului de tată? Înțeleg că uneori o masă copioasă poate băga lenea-n tine, dar nu știam că pînă și o cupă de înghețată îți face înotătorii cu pînă la 25% mai apatici.

Noile laboratoare Durex
Ori li s-au smîntînit cercetătorilor americani neuronii de la atîtea studii cvasi-inutile, ori avem motive serioase de îngrijorare. Sau poate că nu, ci dimpotrivă. Ciobanii, avînd o dietă aproape exclusiv brînzovenească, nu mai trebuie să-și facă griji în privința metodelor de contracepție. Nu că mioarele s-ar fi plîns vreodată…
Așa că, stimați domni, dacă ajungeți vreodată acasă cu o domnișoară focoasă și lucrurile încep să se încingă, iar înainte de consumarea actului respectiv ea vă întreabă dacă aveți prezervativ, puteți răspunde liniștiți în felul următor: “Nu, dar am mîncat un bol mare de cereale cu lapte azi dimineață. Și o înghețată pe băț mai spre seară”. După care îi explicați scurt studiul americanilor. Dînsa ar trebui să fie lămurită pe loc, garantez eu pentru asta, iar restul procedurilor ar trebui să meargă ca lubrifiate unse. Mult succes!
. . .
. .
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.