Breaking news: Romînii nu respectă legea

Întîmplător am dat pe youtube peste un filmuleț mai vechi, made in grădina domnului Romînia, în care… în care vedeți și voi mai jos ce se petrece și după aceea putem vorbi

    Ordinea e aceasta: mai întîi, după niște suduieli cu care n-a reușit să se răcorească pe deplin, doamna profesoară îi aplică tînărului organ public o palmă peste obraz. Moment Kodak, categoria Only in Romania, pentru că în orice altă țară chiar și gestul de a te apropia nu tocmai cucernic de brațul lung al legii te poate pune într-o încurcătură severă, genul de complicație pe bază de cătușe, amenzi sau chiar time-out după gratii. În fine, există mii de motive pentru care nu suntem o țară ca afară, acesta e doar unul din ele.
    Mergem mai departe. Persoana în cauză nu suportă să fie atinsă de respectivul braț lung al legii și nici de mîna în care se continuă. Probabil pe bună dreptate se simte cu musca pe căciulă și compensează fiind tare de muscă. Imediat după ce dosul de palmă al dăscăliței a mîngîiat cu viteză tenul junelui ofițer se aude din fundal un Iooooi… iooooi.!!! care conține și incredulitate și amuzament în proporții egale, exclamație care posibil că l-a durut mai mult pe domnișor decît abuzul fizic, lovind cu un upercut parșiv direct în orgoliu.
    Agresoarea și-a continuat bravada în fața reprezentantului legii, rățoindu-se la el de parcă erau la piață iar el a încercat s-o fure la cîntar. Se dovedește totuși că tanti e cea care și-o fură, băiatul nu-i crescut după datina creștinească să întoarcă și celălalt obraz și în schimb îi întoarce doamnei o palmă care-i răstoarnă întreg sistemul de valori, punîndu-i la îndoială chiar și cele mai solide certitudini. Ba-i strică și freza.
    Nu din misoginism, ci dintr-un simț acut al dreptății, mă bucur că tanti s-a aflat la capătul îndreptarului emis de tinerel, care a punctat decisiv cu un croșeu pălmuit de dreapta, după care și-a ajustat elocvent ochelarii. Un minim de respect trebuie afișat față de cei care ar trebui să asigure buna funcționare a statului de drept. 
    Acestea fiind zise, chiar înainte de final, se vede cum organul se contractă ușor atunci cînd femeia pare să se încordeze în direcția lui. Nu cunosc cazul (e vechi) și nu știu cine a avut cîștig de cauză, dar în așa hal nu m-am mai distrat demult. Mulțumesc, încă o dată, youtube.
. . .
. .
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.