BMW a lansat motorul de 200 de căluți de mare

Un indice al bunăstării unui popor ar putea fi și numărul de mașini BMW care intră în mare. Cu cât o duce poporul mai bine, cu atât mai multe BMW-uri își scăldă pragurile în valurile înspumate ale mării.

Cred că, dacă s-ar face o statistică, am descoperi că, din punctul de vedere al mașinilor scumpe eșuate pe mal, românii sunt mai prosperi decât nemții și francezii la un loc. Locul 1 din UE la mașini care, pe lângă cauciucurile de vară și de iarnă, mai au un set special de cauciucuri – cauciucurile de scoici, aparține pe veci românilor.

Am impresia că BMW s-ar putea orienta astfel încât să profite și de nișa asta, a oamenilor care vor să-și spele mașina în apă sărată, super corozivă. Pentru asta, ar trebui să lanseze un motor de cel puțin 200 de cai, dar nu orice fel de cai, ci căluți de mare. 

Doar așa vor putea fi astâmpărate aspirațiile amfibiene ale românilor care-și spală mașina mai des decât se spală pe ei.

Și ar trebui cercetată și legătura dubios de strânsă dintre mașinile BMW și oamenii care vor să le folosească pe post de submarin. Că nu prea vezi Volvo-uri blocate în nisipul de pe litoral.

De fapt, explicația e mult mai simplă. Toți posesorii de BMW se simt ca niște dumnezei și, din cauza asta, cred că pot să meargă pe apă.

Abia aștept să scadă prețul la mașinile electrice și să apară cocalarii cu Tesla.

Sursa foto: internet

3 thoughts on “BMW a lansat motorul de 200 de căluți de mare

  1. Weasel

    Tipul cu bmw-ul din imagine a (dez)esuat in mod intentionat pentru prima de asigurare. Asiguratorul nu s-a lasat pacalit si a refuzat plata deoarece aceasta gen de dezesuare este o practica curenta a cocalarilor romani.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.