Blondă nesigură pe frumusețea ei e consolată de prietena ei mult mai grasă

O gazelă și o antilopă gNU

O frumoasă tânără blondă a încearcat zilele trecute să-și întreme orgoliul rănit cu ajutorul unei prietene foarte grase. Gingașul fotomodel a suferit o decepție în dragoste, după ce unul din numeroșii ei parteneri ocazionali a refuzat să mai întrețină relații amoroase cu ea, invocând rutina și plictisul.

Singura soluție salvatoare a fost atunci chemarea în ajutor a unei prietene mult mai grase, a cărei prezență e mereu înviorătoare, grație puterii exemplificatoare a comparației. Prietena din copilărie n-a dezamăgit-o niciodată, chiar se cunoaște la nevoie precum zice proverbul, așa cum se cunoaște și în orice alte circumstanțe, pentru că n-ai cum să n-o vezi. E ca și cum ai încerca să ignori cerul de deasupra capului.
Blonda fusese supărată după așa-zisa despărțire și a mâncat de nervi aproape 2 (două!) felii dintr-o pizza mare, dar s-a simțit instantaneu mai bine aflând că seara precedentă prietena ei grasă a mâncat un întreg sac de rafie plin cu popcorn în timp ce urmărea comedii romantice la televizor. Astă după ce la cină servise trei shaorme și o gălețică de pireu.
Auzind că prietena ei mai “pufoasă” a ajuns să-și cumpere haine mărimea WOW, frumoasa blondă parcă nici n-a mai avut chef să se jelească despre faptul că a luat doar locul 2 la un concurs european de Miss, ba chiar a reușit să zâmbească timid în timp ce-și curăța lacrimile cu tricouașul Gucci.
Pe măsură ce a avansat conversația, blonda a aflat că tovarășa ei a trebuit să plătească 2 locuri când a mers ultima dată acasă cu autobuzul, moment în care a decis să nu mai pomenească faptul că va primi cadou de la tatăl ei un VW Beetle, deși ea își dorise mereu un Audi TT.
Per total, întâlnirea a făcut-o să se simtă mult mai bine și să fie mai împăcată cu propria persoană, prietena ei reușind s-o îmbărbăteze serios. Pentru că nu există un lucru care să te înveselească mai tare decât nefericirea altuia. Iar când ești atât de masiv încât chiar și umbra ta are 7 kilograme ș’un pic, poți face pe oricine să arate bine doar stând lângă el.
———-
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.