NASA avertizează: Terra va cunoaște 15 zile de bezna minții

În urmă cu două zile, astronomii de la NASA au confirmat pentru revista Fake News Daily că pământul va fi cuprins de cea mai densă și completă beznă a minții începând cu data de imediat și încheindu-se niciodată.

Deși anunțaseră inițial doar 15 zile de întuneric mintal, în momentul în care au fost întrebați care vor fi aceste 15 zile, oficialii autorității spațiale americane au răspuns descumpăniți că “Oricare cinșpe, nici nu mai contează. Avem dreptate.“.

Oficialii NASA bănuiesc că această beznă a minții este rezultatul unei prostii astronomice manifestate de populația întregii planete și se tem că fenomenul cataclismic va avea efecte devastatoare ce se vor propaga pentru eternitate în timp și spațiu. Este pentru prima dată în istoria acestui organism când membrii săi, majoritatea atei, se roagă la Dumnezeu să nu aibă dreptate.

Prostia cosmică ce va învălui planeta într-o beznă absolută va permite totuși unor licăre de lumină să pătrundă în rândul populației, declară cei de la NASA, dar e vorba de numai câteva licăre firave ce vor putea supraviețui mai mult de câteva zile doar dacă vor fi întreținute cu doze sănătoase de scepticism și o antrenare suplimentară a proceselor cognitive superioare prin lecturi extinse și informări riguroase.

Experții NASA se îndoiesc că vor putea să arunce destulă lumină asupra acestui subiect sensibil, majoritatea planetei fiind deja cuprinsă de această orbitoare și imbatabilă beznă a minții.

Foto: internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.