Autoritățile, sesizate privind prezența bătrânilor la proteste

Autoritatea Națională pentru Protecția Bunicului strânge date din teritoriu despre sesizările primite cu privire la oamenii care au dus bătrâni nevinovați la proteste.

Cererea a venit după ce mai multe sesizări anonime au fost trimise în legătură cu participarea bătrânilor extrem de naivi și influențabili la protestele incredibil de triste organizate neasumat de către PSD. Ajutat de televiziunile aservite, PSD a decis că cine are bătrâni poate să-i cumpere cu făină și ulei și să-i pună să protesteze în Cotroceni, ceea ce contravine legii în vigoare.

Un articol din legea pentru protecția bunicului împotriva situațiilor penibile specifică faptul că oamenii nu pot folosi bunicii altora în scop propriu sau pentru a scanda lozinci neinspirate la comanda unor șobolani politici.

Autoritățile au precizat că nu este ilegal să scoți bunicii să protesteze împotriva unor chestii pe care nu le înțeleg, dar că este profund imoral să profiți de aceștia manipulându-i cu scenarii cretine despre președinți piromani sau străini care vor să rupă țara în două.

Persoanele deținătoare de bunici sunt rugate de autorități să-și sporească eforturile de îngrijire și protecție a acestora. Bunicii, în general, sunt foarte susceptibili la ficțiuni facile și opiniile lor pot fi ușor modelate de către rău-voitori. De aceea, ar fi bine ca oamenii să nu le permită bunicilor lor să fie spălați pe creier cu conspirații inventate de analiștii televiziunilor de știri alternative.

Nu de alta, dar viitorul nostru, al tuturor, depinde de acești minunați și neprihăniți bătrânei.

Foto: vice.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.