B.U.G. Mafia a început să lucreze la single-ul “După bloguri”

Noua piesă a celor de la B.U.G. Mafia va vorbi despre viața dură a celor care stau în spatele blogurilor, despre greutățile administratorilor de site-uri și forumuri și despre decăderea mediului online în general.

Chiar dacă opinia publică e de părere că o bună parte din bloggeri nu produce pentru comunitate, ei se întreabă: Cum așa? Nu se plătesc taxe? Versurile rapperilor români vor spune adevărul despre viața tumultoasă și agitată a acestor veritabili făuritori de regi și distrugători de destine care au soarta lumii în buricele degetelor lor. Ca peste tot, și în online șmecherii fac ce vor, fraierii fac ce pot.

Pentru cei de la Mafia, online-ul este o versiune lărgită a cartierului, aplicându-se aproximativ aceleași legi. Regula de bază este să repecți cartierul, să-l iubești până la capăt, peste lege, peste milă, peste patul de spital. Din est până-n vest, iubește-ți cartierul, din nord până-n sud, la fel. E o slujbă cu normă întreagă, dragostea asta pentru cartier, fiindcă pentru cei din cartier povestea e fără sfârșit. G’yeah.


Băieții Răi originali, care fumau iarbă când încă era gangsta și nu doar refugiul neispirat al tuturor cocalarilor, se întorc după o lungă perioadă de acalmie, fără să poată răspunde clar unde s-au dus când au apus anii de sus ai gloriei lor. Sus în fum, cel mai probabil, n-avem de unde să știm pentru că n-am fost acolo.

Comunitățiile de bloggeri urmează îndeaproape dinamica de grup a unui anturaj oarecare, nu mai contează unde, cum și în ce fel. Ca să ai grijă acum de șmenarul tău e suficient să-i dai câteva Like-uri pe pagina de FB a blogului, oricum pentru gabori nu contează dacă ești în pat la noapte, orice ar însemna asta.

Uzzi, Tataee și celălalt, al cărui nume oricum nu prea contează de vreme ce rimele lui sunt doar puțin mai interesante decât reclamele la detergenți, sunt printre puținii rapperi din România care au reușit în versurile lor să rimeze “pula” cu ”pula”. Așa că sperăm ca noul single să fie ceva mai bine gândit chiar dacă trebuie să mai așteptăm pentru el câțiva ani, o sută, ce zici?
Single-ul va fi promovat conform noii mode împreună cu un ziar sportiv, știută fiind legătura strânsă dintre fotbal și hip-hop(!). “Bag single-ul în țiplă și vi-l fac cadou”, au spus cei trei cântăreți în cor, evitând elegant folosirea cuvintelor grele sau a unui limbaj de cartier.
În așteptarea single-ului, Pantelimonul petrece, zi de zi, cu fete suspecte și mahoarcă, iar pe Puya îl lasă să abereze în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.