B.O.R. va contabiliza OMG’urile drept rugăciuni de sine stătătoare

Într-un gest evident de disperare, Biserica Ortodoxă Română a decis ca de acum înainte să contabilizeze fiecare OMG ca o rugăciune de sine stătătoare. Ideea le-a venit înalt-preafericiților români după ce cu puțin timp în urmă Oxford English Dictionary a inclus în rândurile sale abrevierile LOL, OMG, dar și simbolul  


Instituția religioasă încearcă de mult timp să-și îmbunătățească brand awareness-ul prin intermediul online-ului, ba chiar e în tratative cu Isus, pe care vrea să-l convingă să-și deschidă și să întrețină un cont de Facebook, dar acesta va fi subiectul unui alt reportaj.


Statisticile arată o diminuare semnificativă a pioșeniei în rândul generațiilor mai tinere și de aceea s-a decis includerea abrevierii OMG în grupa rugăciunilor. Prin ridicarea banalului acronim la rangul de închinăciune, internauții vor acumula chiar și involuntar capital divin ce va atârna greu în balanță la judecata de apoi, practic asigurându-le un loc în Rai.

B.O.R. a recurs la acest gest oarecum excentric având convingerea că face un bine incontestabil tuturor. De asemena, se speră că influxul de noi rugăciuni va alimenta orgoliul unei ființe supreme care se simte din ce în ce mai neglijată în ultima vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.